virariva Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2008 40 0 86 Kocaeli 3 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi virariva #1 yarfa mı yaktırdığımda bebeğimii emzire bilecekmiyim...
L LayLayLomHop Ziyaretçi 3 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi virariva #2 yaranın oldugu yer ile emzirdigin yer cok farklı yerler değil mi?:uhm: neden emziremeyesin ki ben anlamadım cok ilginc geldi:uhm: yaranın yakıldıgı yerle ne alakası var die düşündüm CADIARZU
yaranın oldugu yer ile emzirdigin yer cok farklı yerler değil mi?:uhm: neden emziremeyesin ki ben anlamadım cok ilginc geldi:uhm: yaranın yakıldıgı yerle ne alakası var die düşündüm CADIARZU
virariva Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2008 40 0 86 Kocaeli 3 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi virariva #3 ve ayrıca devlette mi özeldemi yaptırdınız bu işlemi?
virariva Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2008 40 0 86 Kocaeli 3 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi virariva #4 hayır ilaç kullanacağım yaa o yüzden...
L LayLayLomHop Ziyaretçi 3 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi virariva #5 hıımm tamam arkadasım anladım şimdi inşallah bilgi verebilcek biri çıkar o zaman