Yaral hayvanlara uzanan yardm eli

kiyamam ben sizeeeeeee :sinifsinif:

ama imdatlarina kosup yardim eli uzatilmis oldugunu görmek cok güzel yerimseniben
 
kiyamam ben sizeeeeeee :sinifsinif:

ama imdatlarina kosup yardim eli uzatilmis oldugunu görmek cok güzel yerimseniben

vereliniortak

Başta fena oldum, ama sonra hastalandığı-yaralandığı için hayvanlarını uyutturan, hatta öldüren ya da yardım etmek yerine görmezden gelenleri düşününce üzülmenin yerini yardım alabildiklerine sevinme aldı:1rolleyes:
 
ay canlarım ya bende bi kere bi kedi buldum bağarsağı dışarı çıkmış öyle kötüydükü kutuya koydum bi veterinere götürdüm. ameliyat edilmesi gerekiyo dedi 75 tl istedi ya dedim benim bu kediyle hiç bi tanışıklığım yok allah rızası için yolda buldum getirdim sende yardımc ol biraz sana 25 olur dedi ay ameliyat etti o hayvanın bağırışı hala kulağımdan gitmiyo adam gibi ya nasl bağırıyo. aldım getirdim eve ciğer haşladım 2 gün onu yedirdim iki gün sonra öldü:KK43:( emeklerim boşuna gitt.:KK43:((((((
 
ay kıyamam ya o kedicik veteriner kurbanı bence istediği parayı vericektin bak nasıl iyileşiyodu kedicik
 
Ben de bugüN bir köpek göRdüm, deri hastaLığı vardı. Daha önceden sahipLiymiş beLLi, tasması vardı. GeçenLerde, yakaLayabiLdiğimiz bir aNda kısa bir tedavi uyguLadık. Sonra gidiVerdi, zaten korkuyordu insanLardan.
Bugün yine gördüm, artık kalça kısmında derisi kıpkırMızıydı, et. Of, peşiNden gittim, yemk verirken biraz yakLaştı, uzakLaştı.
OraLarda bir kLinik gördüm, ama veteriner heKim yoktu. BelediyeYe giTTim, hekimi yokmuş. Bu arada köpeği takip ediyorum. KimSeyi buLamadım, koskoca kentte keNdimi yaLnız hissettim. Sonra Köpek kayboLdu. Bense ağLaya ağLaya doLandım sokakLarda..
Bir medet, oturdum netin başıNa, kimLe dertLeşebiLirim diyE.
Bu Linki görüNce daLdım hemen...
Of.. KeşKe hepsine yardım edebiLsek..
Keşke ona bir yer buLabiLseydim, yakaLayabiLseydim. Tedavisini yapabiLseydim..
Çok moraLim bozuk.
keşke ben de buraya kırpık şeker köpeğin iyileşmiş haLini koyabiLseydim..
 
X