Yaralayıcı konuşmak nedendir!!

teyzen ne kadar emin öyle ablan güzelmiş anladığım kadarıyla belkide o beğenmiycek şu üstüne vazife olmayan işlere karışanlara sinir oluyorum:KK62:

Bizim asla öyle bir ricamız yokken halamın bunu dile getimesi yanlış tabikii. Güzeldir ablam bebk suratlıdır. Ama Rabbim sağlık versin.. Teşekkürler yorum için

Bence teyzen teyze demeye bile layık degil

Annem aramıyor o günden sonraa zaten ben bile içim el verip arayamadım yeni yılda mesela teyzedir arayım dedim o lafı geldi aklıma bilmiyrum ki annem üzüldüğü için zaten dile getirmiyrum pek

Valla kimse sağlığına güvenipte büyük laf etmesin benim kaç yaşından sonra Ms hastalığım çıktı. Ha belki bunu duyanlar bana da hastalıklı deyip vazgeçecekler ama çokta umrumda yani. İnsan için en önemlisi sağlık gerisi boş ben o tavırları yapan olursa onlar adına üzülürüm. Çünkü bu hastalığı ben seçmedim kendi tercihimde degildi ama olduysam razıyım artık yapacak bişey yok kendilerini korusunlar her an başlarına ne geleceğini bilemezler kınadıkları için.

Valla kimse sağlığına güvenipte büyük laf etmesin benim kaç yaşından sonra Ms hastalığım çıktı. Ha belki bunu duyanlar bana da hastalıklı deyip vazgeçecekler ama çokta umrumda yani. İnsan için en önemlisi sağlık gerisi boş ben o tavırları yapan olursa onlar adına üzülürüm. Çünkü bu hastalığı ben seçmedim kendi tercihimde degildi ama olduysam razıyım artık yapacak bişey yok kendilerini korusunlar her an başlarına ne geleceğini bilemezler kınadıkları için.

Ne de güzel yazmışsın. Çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla şifa versin. Ben hep inanırım ki Rabbim sevdiği kuluna dert verir muhakkak..

Var var olmaz mı
Ben akrabalardan,onların zehirli dillerinden çok çekmiş ve onları hayatımdan tümüyle çıkarmış biri olarak bu sözü çok seviyorum.

Biz de oo çok çektik de atılmıyor işte akraba dediğiniz çok doğru :) olsun anamız babamız yeter:)

Back
X