- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi boganingucu
-
Kendini suçlama, yolun ortasinda kalip bir köpek tarafından yenilebilir, araba ile ezilebilir, soğukta üşüyerek ölebilirdi. Onu ordan kurtarıp son anlarını sıcak ve güvende geçirmesini sağlamissin.Kızlar az önce eve geldim maalesef ki ölmüşyasatmayi beceremedim
Kızlar az önce eve geldim maalesef ki ölmüşyasatmayi beceremedim
Bacağına atel yapabilir misiniz? Kulak çubuğu ve bir sargı bezi ya da ince bir kumaş işinizi görür bunun için. Çok sıkmadan, kulak çubuğuyla destekleyerek.Kizlar merhaba
Bu akşam isten ciktim arabaya yürürken tam yolun ortasinda birsey dikkatimi çekti. Durup baktigimda yavru bir kus olduğunu farkettim.
Yanina yaklaşıp hareket ediyor mu diye baktım baktim yaşıyor once sevdim sonra elime aldım. Cunku arabalar geciyor ezilebilir ve etrafta kedi ve köpek var.
Arabaya gwtirdim esime anlattım nereye birakacagimizi bilemeyip eve getirdik.malesef ayaginda sorun var ve titriyor.su verdim ekmek verdim ama almiyor can çekişiyor gibi.yarin veterinere götüreceğim.
Şimdi kp icime dert yaptirdi neden getirdin annesinden ayirdin diye.gerçekten oylemi yaprim pazartesi gotursem annesi bulur mu
Birde kusun resmine bakar mısınız ne cins bu bilenlerden ogrenmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?