yaralı hayvan

lakeoftears

Omnesvulnerantultimanecat
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
5.104
1.972
448
merhaba ,

yaralı hayvan nereye bildirilir .

Sabah gördüm biri ayağını yara yapmış ama kıpkırmızı cılk cılk yara.Büyük ihtimal bi yere sıkıştırmış.
Arkadaşlara sordum güvenliğe söyle vet. fakültesinden gelip alsınlar dediler daha önce de bunlar bi hayvan için çağırmışlardı.Güvenliğe söyledim veterinerlik ona bakmaz ki dedi belediyeyi arayın onlar gelip alırlar dedi ve içime bir kurt düştü ,şimdi köpeği götürüp geri getirmezlerse ne olacak?Hatta numarasını da verdi ama ben arayamadım korkumdan arkadaşlara söyledim ben şimdi çıkıp söylerim veterinerlikten gelirler dedi biri ama o zamana kadar başka biri de sorup aramış olabilir belediyeyi:18::18:

Son düzenleme:
Canım istanbulda isen beyaz masayı arayabilirsin alo 153 numarasıda
çok güzel bir dsüşünce keşke herkes senin gibi düşünebilse

bırak geri getirmesinler hayvanın hayatı söz konusu hala geri gelmesini mi düşünüyosun..
bu arada duyarlılıgın için tebrik ederim.

hayvan veterinerliğe gidiyo kızlar bu sefer de içime başka bir kurt düştü deney hayvanı falan yapmasınlar:18:

böyle insanlara hep dua ediyorum sizede dua edicem bugün allah razı olsun sağolun o cana yardım ettiğiniz için

teşekkür ederim kızlar ama ben birşey yapmadım asıl işyerinde bi bey var o takip ediyor. ben güvenliğe ve arkadaşlara söyledim sadece.
O adam da aramış veterinerliği ve 20 dk sonra gelip köpeği almışlar güvenlik söylemiş.Burası ünv kampüsü zaten ve vet fakültesi de var ünv nin.

Belediyenin numarasını güvenlikten almıştım ama zehirler veya barınağa götürürlerse diye korktum o yüzden ilk etapta aramamıştım.
Çünkü köpeği tedavi ettikten sonra geri buraya getirsinler istiyorum.Burada bu köpek gibi 5-6 tane daha var ve yemekhanenin önünde dururlar sürekli yemek verilir,insanlar seviyor,ilgileniyor gerçi 3-5 tane değişik isimleri var hepsinin herkes başka bi isim takmış:1: Yani hayvanların burada keyfi yerinde o yüzden tekrar buraya getirilsin istemiştim inşallah vet fakültesinden getirirler.

kızlaaaar ,köpeği getirmişler ayağına dikiş atmışlar bi de yeşil yeşil ilaç sürmüşler galiba ,iyileşmiş yürüyor hatta biraz yaramaz bi köpecik(gerçi kocaman da) koşmaya bile çalışıyor.:1:akşam eve yürürken peşimden gelip beni gıcık edecek yine ne güzel:9::9:

Cok seviyorum hayvanlari kedileri kopekleri ne guzel dunya onlar varken , nese katiyorlar insanin hayatina gidip opesim var sokaktaki hayvanlari oyle cok seviyorumki sizide cani gonulden tebrik ediyorum duyarliliginiz icin

kızlaaaar ,köpeği getirmişler ayağına dikiş atmışlar bi de yeşil yeşil ilaç sürmüşler galiba ,iyileşmiş yürüyor hatta biraz yaramaz bi köpecik(gerçi kocaman da) koşmaya bile çalışıyor.:1:akşam eve yürürken peşimden gelip beni gıcık edecek yine ne güzel:9::9:

Cok sevindim bu güzel haberinize...ve anlatis seklinize. ALLAH razi olsun sizden :34:

Back
X