A ada67 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2008 1.525 11 158 Diğer 12 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ada67 #1 Selam arkadaslar dün test günümdü olmadı....tek tesellım oğlum...şükür rabbim 1 tane verdı ..ama yınede ınsan cesaretını umutlarını alıp yola düşüyor üzülmemek mümkünmü..biliyorum yarın daha az sonraki gün daha az yanacak canım ......
Selam arkadaslar dün test günümdü olmadı....tek tesellım oğlum...şükür rabbim 1 tane verdı ..ama yınede ınsan cesaretını umutlarını alıp yola düşüyor üzülmemek mümkünmü..biliyorum yarın daha az sonraki gün daha az yanacak canım ......
Wannabemummy Nam-ı diğer wannabemumm:) Kayıtlı Üye 15 Aralık 2011 669 53 318 İstanbul 12 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ada67 #2 canım çok üzüldüm inşaallah doğal yolla süprz yapar bebegin...çok şükürki bir evladın varmış..rabbim bizede bir evlat nasip edermi acaba?
canım çok üzüldüm inşaallah doğal yolla süprz yapar bebegin...çok şükürki bir evladın varmış..rabbim bizede bir evlat nasip edermi acaba?
A ada67 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2008 1.525 11 158 Diğer 12 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ada67 #3 Wannabemummy .!.: canım çok üzüldüm inşaallah doğal yolla süprz yapar bebegin...çok şükürki bir evladın varmış..rabbim bizede bir evlat nasip edermi acaba? Genişletmek için tıkla... benım tüplerim bağlandığı için doğal yolla olması imkansız ...yinede şükür oğlum var hepınıze duacıyım....bunu yaşamayan anlamaz....
Wannabemummy .!.: canım çok üzüldüm inşaallah doğal yolla süprz yapar bebegin...çok şükürki bir evladın varmış..rabbim bizede bir evlat nasip edermi acaba? Genişletmek için tıkla... benım tüplerim bağlandığı için doğal yolla olması imkansız ...yinede şükür oğlum var hepınıze duacıyım....bunu yaşamayan anlamaz....
Wannabemummy Nam-ı diğer wannabemumm:) Kayıtlı Üye 15 Aralık 2011 669 53 318 İstanbul 12 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ada67 #4 aminn...evimizde bir çocugun sesi yankılanır inşaşallah. .rabbim bizi isteyen herkesii,,,yalnız ,,,evlatsız bırakmaz inşallahhh...
aminn...evimizde bir çocugun sesi yankılanır inşaşallah. .rabbim bizi isteyen herkesii,,,yalnız ,,,evlatsız bırakmaz inşallahhh...