Davranış Bozuklukları yaramaz ve çekingen oğlum:((

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

strawberrylips

oğlum ve minik meleğim❤
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2007
4.311
370
43
Arkadaşlar oğlum 6.5 yaşında ve 1.sınıfa gidiyor,evdeyken kök söktüren babasına bana karşı asi davranışlı, işine gelmeyen konularda kavga eder hatta sinirlendiğinde bize vurur tabikide vurmasını tasvip etmedim hiçbir zaman onunla büyüklerine karşı saygılı olması konusunda konuşuyorum ama kısaca bize karşı asla uslu bir tavır içinde değildir ama okuldayken durum tam tersi içine kapanık,kimseyle doğru düzgün konuşmayan ,çekingen ve en önemlisi karşı taraftan dayak yiyen bir çocuk.Arkadaşlar ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim onun dışarıda böyle davranmasına hem üzülüyorum hemde sinirlerim bozuluyor lütfen bana bu konuda yardımcı olun,şimdiden teşekkürler..

ustunuze alınmayın bilemem çocugunuzun durumunu dr degılım ama, ailede çok sımartılan çocuklar aileye isyankar olur, cok tv ızlıyor veya cok nette takılıyorsa da dışarıda çekıngen olur. sosyallesmesını saglamak en ıyısı, sız de sımarıklıgını önlemek ıcın ona kızın bagarın demıyorum ama her ıstedıgını yapınca da sımarabılıyorlar, en ıyısı dra göturun onlar bu işi çözer, okulda dayak yemesi içimi acıttı gerçekten de, spora yazdırın olmazsa.

E="alara90, post: 40703401, member: 371555"]ustunuze alınmayın bilemem çocugunuzun durumunu dr degılım ama, ailede çok sımartılan çocuklar aileye isyankar olur, cok tv ızlıyor veya cok nette takılıyorsa da dışarıda çekıngen olur. sosyallesmesını saglamak en ıyısı, sız de sımarıklıgını önlemek ıcın ona kızın bagarın demıyorum ama her ıstedıgını yapınca da sımarabılıyorlar, en ıyısı dra göturun onlar bu işi çözer, okulda dayak yemesi içimi acıttı gerçekten de, spora yazdırın olmazsa.[/QUOTE]
Canım teşekkürler konuyla ilgilenip cevap yazdığın için,bütün tespitlerinde haklısın tek çocuk ayrıca anneannesi ve dedeside çok şımartıyor ben her istediğini yapmasam bile aile büyükleri faktörü yüzünden beni dinlemiyor,ayrıca bilgisayar oyunları asıl sorunumuz bu yüzdende sosyalleşemiyor tabi mizacıda etkili bu konuda dışarıda süt dökmüş kedi gibi oluyor resmen,mutlaka bi spora göndereceğim zaten ama şuan okulu öğleden akşama kadar olduğu için vakit yok yaz tatilinde göndermeyi planlıyorum tekrar teşekkürler

E="alara90, post: 40703401, member: 371555"]ustunuze alınmayın bilemem çocugunuzun durumunu dr degılım ama, ailede çok sımartılan çocuklar aileye isyankar olur, cok tv ızlıyor veya cok nette takılıyorsa da dışarıda çekıngen olur. sosyallesmesını saglamak en ıyısı, sız de sımarıklıgını önlemek ıcın ona kızın bagarın demıyorum ama her ıstedıgını yapınca da sımarabılıyorlar, en ıyısı dra göturun onlar bu işi çözer, okulda dayak yemesi içimi acıttı gerçekten de, spora yazdırın olmazsa.
Canım teşekkürler konuyla ilgilenip cevap yazdığın için,bütün tespitlerinde haklısın tek çocuk ayrıca anneannesi ve dedeside çok şımartıyor ben her istediğini yapmasam bile aile büyükleri faktörü yüzünden beni dinlemiyor,ayrıca bilgisayar oyunları asıl sorunumuz bu yüzdende sosyalleşemiyor tabi mizacıda etkili bu konuda dışarıda süt dökmüş kedi gibi oluyor resmen,mutlaka bi spora göndereceğim zaten ama şuan okulu öğleden akşama kadar olduğu için vakit yok yaz tatilinde göndermeyi planlıyorum tekrar teşekkürler[/QUOTE]

Sagol cnm umarım işe yaramıştır, insan kendı çocuguna gelınce bılemıyor da ancak öğrenınce tekrarını engelleyebiliyor işte, haftasonları falan ucretsiz belediyenin basket potalarına götürün saga sola takılsın orda oynayan gruplara katılmaya çalışsın, yaşı kaçtı bilemedim, paten alın sokakta kaysın siz yanında yürüyün, tabi vaktiniz varsa, yazın yüzme havuzu varsa yakın ona yazdırın veya basket, bizimki de bazen televizyonkolik oluyor ordan biliyorum asosyal ve hırçın oluveriyor bir anda psikoya bağlıyor, insan görünce dışarı çıkınca bağarıyor falan :) dr bunları demişti, tvye dadandıkça sosyalleştiriyorum.. kolay gelsin.

Canım teşekkürler konuyla ilgilenip cevap yazdığın için,bütün tespitlerinde haklısın tek çocuk ayrıca anneannesi ve dedeside çok şımartıyor ben her istediğini yapmasam bile aile büyükleri faktörü yüzünden beni dinlemiyor,ayrıca bilgisayar oyunları asıl sorunumuz bu yüzdende sosyalleşemiyor tabi mizacıda etkili bu konuda dışarıda süt dökmüş kedi gibi oluyor resmen,mutlaka bi spora göndereceğim zaten ama şuan okulu öğleden akşama kadar olduğu için vakit yok yaz tatilinde göndermeyi planlıyorum tekrar teşekkürler

Sagol cnm umarım işe yaramıştır, insan kendı çocuguna gelınce bılemıyor da ancak öğrenınce tekrarını engelleyebiliyor işte, haftasonları falan ucretsiz belediyenin basket potalarına götürün saga sola takılsın orda oynayan gruplara katılmaya çalışsın, yaşı kaçtı bilemedim, paten alın sokakta kaysın siz yanında yürüyün, tabi vaktiniz varsa, yazın yüzme havuzu varsa yakın ona yazdırın veya basket, bizimki de bazen televizyonkolik oluyor ordan biliyorum asosyal ve hırçın oluveriyor bir anda psikoya bağlıyor, insan görünce dışarı çıkınca bağarıyor falan :) dr bunları demişti, tvye dadandıkça sosyalleştiriyorum.. kolay gelsin.[/QUOTE]
6.5canım yaşı ilkokula bu yıl başladı yavaş yavaş öğreniyor işte ama bilgisayar işi kötü işte sosyalleşmesini sağlamaya çalışacağım akşamları okul çıkışı parka götürüyorum orda biraz stres atıyor,çocuklarda haklı canım bizim zamanımızdaki gibi değil hiçbişey biz sokaktan içeri girmezdik ama onlar bu konuda şanssızlar ne y@zıkki Allah acılarını göstermesin büyüyorlar ama bizide yaşlandırıyorlar işte

X