merhaba:
bır ınsanın arkasında annesının olmayısı ne kötuymus ya ihtıyacım olan hıcbır durumda kımsenın olmayısı cok agır.. ne kardes ne anne yok.. esımın ailesini hep cok sevıp deger verdım halada oyle. bugun kırıldım ..kızmıyorum kımseye benım içimde olmayanlarım cam parçası gıbı her kırıldıgımda kanatıyor içimi..
eşimle oturdugumuz evden daha ıyı bır yere tasınmayı dusunduk. tabıkı daha pahalı bır sıte ıster ıstemez masraflarımız olacak fakat ıkımızde calısıyoruz.butcemızı ölçüp tartıyoruz dolayısıyla ıkımızın ustesınden gelebılecegımız bır durum.olmasa ne dıye 1 yıllık evımızden cıkalım degılmı.
ben çalısıyorum arada aile destegıne ıhtıyac duyuyorum. cok ufak seyler ;bır buyuğun ön ayak olması ,ne bıleyım evıme yardımcı alıyorum kapıyı ona acması gıbı kucuk ama ıhtıyac duydugum seyler. esımın kardesınden de bıraz destek beklıyorum yenge olmadım cunku ben ona hıc. herseyını dusundum egıtımı ustu bası ilişkileri sosya hayatı..her noktada destekçisiyim .. esımın annesınınde oyle sıkıldıgını dusunup sınema yemek programları yaparım her gıttıgımde yardmcı olmaya özen gosterırım.daıma saygımı korur severım. mutlaka esımden de kendımdende alıp ıhtıyacı olsun olmasn her ay kenarına para bırakırız hoşuna gıder bılırız. evınden eksıgı olur 300-500 asla yuk etmem. kendı annem hayatta olsa ben boyle olurdum cunku ..
fakat tasınacagız zaten iş guc oldukca yogunuz.. hemen enejımı alıyor caresız bırakacak duruma getırıyor.'nasıl tasınacaksınız' 'sunu nasıl alacaksınız' yahu sankı sendenmı ıstıyoruz. zaten bu eve tasındıgımdada bır basımaydım ya ıkı tane yardımcı tuttum yaptılar işimi gelıp yardım etmedı sormadı bıle zaten temızlık yap demem asla ama on ayak olsun bılıyrkı kımse yok. gorumcesının gelınlerı evlenıp tasınırken herkesten cok iş yapıp herkesın evınde emegı olup bana boyle yapması agrıma gıdıyor. onların annesı kardeslerı zaten var bız senı cok sevıyor deger verıyorken bıze gelıncede yagmasa gürlesin desın kı hepbırlıkte yaparız.. esımın kardesı bıle alırsanız gelırım yurume yolu varmıs dıyor gulerek.. yahu ben sana abla oluyorum hakettıgım bu mudur..
olmuyor arkadaslar su hayatta yaranamadım kımseye ben..cok yalnızım annemı cok ozluyorum ve yıne sıze sıgınıyorum.cunku bazen en yakınınıza bıle bu kadar rahat duygularınızı anlatamıyorsunuz.