Yaranamıyoruz bir türlü..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Canım çok sıkkın arkadaşlar.Bankacılık ve sigortacılık mezunuyum Celal Bayar Üniversitesi'den.?Açıktan İktisat son sınıfım.Kpss iyi puan aldım fakat yerleşicek kadar değil.Katiplik için mülakata gittim heycandan yazamadım.1,5 senedir işsizim.Hangi sınava girsem ne yapsam ya 2 puanla ya mülakatta eleniyorum.Etrafımda beğenilen bilgili biriyim konuşmamda iyidir gerçekten azimliyim çok istiyorum bir işe girebilmek.Özel bir banka bu sabah aradı kendisi toplamda 4 kez aradı farklı zamanlarda.Döncez diyorlar dönmüyorlar.Bu sabahta eğitim durumumu sordu anlattım İstanbul'da sınav var 19 Mart'ta gelebilir misiniz dedi evet dedim.Şartlar uyuyor mu dedi evet dedim.Konuşurken heycandan biraz bocaladım ama bukadar konuşma geçti sadece.Sonra danışmanlarımıza yönlendiriyorum ikinci bir görüşme için aranıcaksınız dedi.Tabi kibarca hayır dedi.Anlamadım gitti daha ne diyim kendimi kabul ettirmek için..İyicene canım sıkıldı..

Üye isminde çok manidarmış :KK45:
Bu iş şansmıdır kadermidir ben de anlamadım gitti
Biz sizi ararız düüt dütt düt..
Olumlu bakıyoruz bir hafta içerisinde size dönüş yapılacak düüüt düttt:KK53::KK53:

Biz de eşim için çok uğraştık.. kafayı sıyırdım belki de:KK51:

Gecen biri konu açmıştı infaz koruma memurluğuna oda mantıklı araştırdın mı
Sende baya okumuş uğraş vermişsin. Ne kadar üzücü böyle işsiz kalmanız
Elbet bir kapı açılır, sanırım çok araştırmak lazım..
Haa bir de torpil olmazsa olmuyor..

kolay iş bulabilmen için spk lisansı lazım sana birde diksiyon dersi
spk lisansı epey bir iş kapısı açıyor hem iktisatın dersleriyle beraber çalışarak alman kolay olur bunun yanında dil eklersen muhtemelen aranırsın

X