- 30 Nisan 2021
- 988
- 324
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
- #1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım benim tiroid hormonu tevadi görmezsen gebe kalmanı engeller mutlaka kullan ilacını gebe kalman için belirli düzeye gelmesi lazım doktorun zaten ona göre ayarlar bende tiroid hastasıyım guatıra dönmeden teshis konuldu ve tedavim başladı şükürBebek icin tedaviye gittigimde guaterim oldugunu soledi doktor kullaniniz var mi kizlar faydasi olur mu bebekle guatrin ne ilgisi var ki ?
Çok alakasi var canim. Hem gebe kalmani zorlaşdirir. Gebelikde artarsa da muhakkak duzenli tahlillerle normal değerlerde tutulmali. Dusuklere sebeb ola bilir ya da çocukda gelisim geriliyine sebeb olur. O yuzden kendini korkutma tabi hepimjzde az ya da çok tiroid sorunlari yaşiyoruz ben de hamilelikde kullandim bu ilaci. Sadece daha kararli şekilde doktoruma guvenerek kullanki sonuçlarin guzel olsunBebek icin tedaviye gittigimde guaterim oldugunu soledi doktor kullaniniz var mi kizlar faydasi olur mu bebekle guatrin ne ilgisi var ki ?
Gecms olsn cnm birde bende pko varVar canım benim tiroid hormonu tevadi görmezsen gebe kalmanı engeller mutlaka kullan ilacını gebe kalman için belirli düzeye gelmesi lazım doktorun zaten ona göre ayarlar bende tiroid hastasıyım guatıra dönmeden teshis konuldu ve tedavim başladı şükür
Çok alakasi var canim. Hem gebe kalmani zorlaşdirir. Gebelikde artarsa da muhakkak duzenli tahlillerle normal değerlerde tutulmali. Dusuklere sebeb ola bilir ya da çocukda gelisim geriliyine sebeb olur. O yuzden kendini korkutma tabi hepimjzde az ya da çok tiroid sorunlari yaşiyoruz ben de hamilelikde kullandim bu ilaci. Sadece daha kararli şekilde doktoruma guvenerek kullanki sonuçlarin guzel olsun
Bende de var canım pko dan kaynaklı olmuş zaten benim ki doktorum öyle dediGecms olsn cnm birde bende pko var
Tiroid ilacı değerinizi dengeleyerek sağlığınızı korur sağlıklı bir gebelik geçirmenize yardım eder.Rabbim gönlünüze göre versin ilacınızı düzenli kullanın kontrole gitmeyi ihmal etmeyin.
Kac kilosn peki ben dun tartildm 80Bende de var canım pko dan kaynaklı olmuş zaten benim ki doktorum öyle dedi
Allah'ın izni ile tez zamanda olur inşaallahsuan gebe deilm ama olsun
InsallhAllah'ın izni ile tez zamanda olur inşaallah![]()
Bakalim tedavimi merak ediyorum aslinda maddi durumda biraz zor yani ozelde gittigm hastane adim atsan paraInsallhAllah herkeze nasip etsin
Belki yaklaşık 7 yıldır ilaç kullanıyorum ayni zamanda çok yüksek seviye olmasada pko varKac kilosn peki ben dun tartildm 80olmusum cok ileri gtmisim ya durduramiyorum kendimi ne caylar aldm zayiflayayim die yok arkadas olmuyo
Aynen bide bu karantinalar yuzunden artk eve hapis olduk insan ne yapicak yiyo tabi yemegidir cayidir kekidir benin esim devamli yer ama kilo almz ben su icsem kilo alirim suda sisirir beni hayatimdan hamurlari cikartmam gerekBelki yaklaşık 7 yıldır ilaç kullanıyorum ayni zamanda çok yüksek seviye olmasada pko var
yeme düzeni değiştirip daha fazla hareket ederek kilo vermeyi deneyebilirsiniz.Cay falan daha çok sağlığınızı bozabilir.Bence atıştırma alışkanlığından vazgeçmek akşam yemegini erken yemek bol su içmek en faydalisi.
pko için haftada 5 gün terletecek düzeyde fiziksel aktiviteli spor yapmanın faydalı olduğunu okumuştum.
Ben artık hem yaş hem çocuk tedavisi bir araya gelince biraz kilo aldım.30dan sonrası gerçekten farkediyor.Ama enerjinizi yüksek tutun isterseniz kilo verebilirsiniz.