Yararını gören varmi?

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
324
33
Bebek icin tedaviye gittigimde guaterim oldugunu soledi doktor kullaniniz var mi kizlar faydasi olur mu bebekle guatrin ne ilgisi var ki ?

Eklentiler

• 1621588867255-16001812.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 246
Bebek icin tedaviye gittigimde guaterim oldugunu soledi doktor kullaniniz var mi kizlar faydasi olur mu bebekle guatrin ne ilgisi var ki ?
Var canım benim tiroid hormonu tevadi görmezsen gebe kalmanı engeller mutlaka kullan ilacını gebe kalman için belirli düzeye gelmesi lazım doktorun zaten ona göre ayarlar bende tiroid hastasıyım guatıra dönmeden teshis konuldu ve tedavim başladı şükür

Çok alakasi var canim. Hem gebe kalmani zorlaşdirir. Gebelikde artarsa da muhakkak duzenli tahlillerle normal değerlerde tutulmali. Dusuklere sebeb ola bilir ya da çocukda gelisim geriliyine sebeb olur. O yuzden kendini korkutma tabi hepimjzde az ya da çok tiroid sorunlari yaşiyoruz ben de hamilelikde kullandim bu ilaci. Sadece daha kararli şekilde doktoruma guvenerek kullanki sonuçlarin guzel olsun

Gecms olsn cnm birde bende pko var

anladm cnm saol

Tiroid ilacı değerinizi dengeleyerek sağlığınızı korur sağlıklı bir gebelik geçirmenize yardım eder.Rabbim gönlünüze göre versin ilacınızı düzenli kullanın kontrole gitmeyi ihmal etmeyin.

Kac kilosn peki ben dun tartildm 80 olmusum cok ileri gtmisim ya durduramiyorum kendimi ne caylar aldm zayiflayayim die yok arkadas olmuyo
Belki yaklaşık 7 yıldır ilaç kullanıyorum ayni zamanda çok yüksek seviye olmasada pko var

yeme düzeni değiştirip daha fazla hareket ederek kilo vermeyi deneyebilirsiniz.Cay falan daha çok sağlığınızı bozabilir.Bence atıştırma alışkanlığından vazgeçmek akşam yemegini erken yemek bol su içmek en faydalisi.
pko için haftada 5 gün terletecek düzeyde fiziksel aktiviteli spor yapmanın faydalı olduğunu okumuştum.
Ben artık hem yaş hem çocuk tedavisi bir araya gelince biraz kilo aldım.30dan sonrası gerçekten farkediyor.Ama enerjinizi yüksek tutun isterseniz kilo verebilirsiniz.

Aynen bide bu karantinalar yuzunden artk eve hapis olduk insan ne yapicak yiyo tabi yemegidir cayidir kekidir benin esim devamli yer ama kilo almz ben su icsem kilo alirim suda sisirir beni hayatimdan hamurlari cikartmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…