yaratıcı arkadaşlarıma ihtiyacım var :)

nrsl_emre

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
4
0
16
Sinop
arkadaşlar daha önce konuşulduğunu biliyorum ama benim fikirlerinize ihtiyacım var.3 yıllık bi ilişkim var ve sevgilimin 8 şubat doğum günü.
Aklımda bir kaç fikir var.Oyun konsollarını çok istiyodu hediye olarak onu aldım ve 2. hediyemde emre,nursel seni çok seviyor diyee bi karton hazırlayıp tanıdığım tanımadığım bi çok kişinin kartonla fotoğrafını çektim elektronik albüm alıp onun içine fotoğrafları atıp onu vercem.Arkadaşarını toplayarak bir organizasyon yapcam.Mekana çağırmak için de bazı yerlere küçük hediyeler ve notlar koyup onu yönlendircem.Mesela atkı örüyorum onu bi yere koyup içinede not koyup işte şuraya git dicem diğer yerde fotoğraf kolajı yaptım onu koyup içine aynı şekilde şuraya git dicem diğer yere aşk kitabı yaptım onu bırakcam ve bunun gibi bir yere bırakabileceğim küçük hediyelere ihtiyacım var.Bunun içinde sizin yardımınıza ihtiyacım var :)

Merhaba Nursel hanım,
Ne kadar güzelsiniz. Hayatı heyecanlarla dolu dolu yaşamanıza gıbta ettim gerçekten. Umarım sevgiliniz sizi hakediyordur. (Mutlaka ediyordur yoksa bunları yapmazdınız.) Atkı hediyesine giderken bence atkıyı tamamlayan kış soğuğundan koruyan(eldiven, çoruap, bere vb.) şeyler tabi herbirinin içinde daha önce yaşadığınız anıları ima eden sözcüklerle dolu mesajlarla olayı geliştirebilirsin. Benim aklıma bbu geldi.
Mutluluklar dilerim. Allah tamamına erdirsin.

Merhaba Nursel hanım,
Ne kadar güzelsiniz. Hayatı heyecanlarla dolu dolu yaşamanıza gıbta ettim gerçekten. Umarım sevgiliniz sizi hakediyordur. (Mutlaka ediyordur yoksa bunları yapmazdınız.) Atkı hediyesine giderken bence atkıyı tamamlayan kış soğuğundan koruyan(eldiven, çoruap, bere vb.) şeyler tabi herbirinin içinde daha önce yaşadığınız anıları ima eden sözcüklerle dolu mesajlarla olayı geliştirebilirsin. Benim aklıma bbu geldi.
Mutluluklar dilerim. Allah tamamına erdirsin.

Çok teşekkür ederim güzel fikriniz,güzel düşünceleriniz için :)

Son düzenleme:
harika bi düşünce gerçekten
eger bi sevgilim olursa ve o bunu hakederse bende yapmak isterim ne kadar mutlu olur ...
umarım herşey istedigin gibi olur

Back
X