sabah masa sunumunu kimse oturmadan çektim öğlende herkes gidince 2 tabak hazırladım tabakların fotosunu çektim o şekil yaptım yani we atıyorum aklıma bişey geldi tabak süslemesi yapıp ekleyebilirmiyim albüme we bu arada ödül ne
sabah masa sunumunu kimse oturmadan çektim öğlende herkes gidince 2 tabak hazırladım tabakların fotosunu çektim o şekil yaptım yani we atıyorum aklıma bişey geldi tabak süslemesi yapıp ekleyebilirmiyim albüme we bu arada ödül ne
Tamam siz konuyu açabilirsiniz.Uygun görülürse onaylanıp açılır.
Yok konuyu açıp resimleri ekledikten sonra ekleme yapamıyorsunuz..Bu kurallara aykırı
Hediye her yarışmada değişiyor.
Tamam siz konuyu açabilirsiniz.Uygun görülürse onaylanıp açılır.
Yok konuyu açıp resimleri ekledikten sonra ekleme yapamıyorsunuz..Bu kurallara aykırı
Hediye her yarışmada değişiyor.
ilk sayfada aynı masada olucak diye okumadım yada ben öyle anladım bebeğim war herzaman o kadar özenip hazırlayamam artık bu şekilde yapıcam malesef ki öyle anlamadım anlasam koyardım zaten
Sen böyle patron patron diyorsun havaya giriyorum bak
Sen de iyi bilirsin aslında 10 yıl çalışanlar daha sonra 30 gün izin alabiliyorBen torpil geçtim sana
Sen böyle patron patron diyorsun havaya giriyorum bak
Sen de iyi bilirsin aslında 10 yıl çalışanlar daha sonra 30 gün izin alabiliyorBen torpil geçtim sana
Sağol canımsın
Onu bende düşünüyorum benden korktuğundan gelemiyor olabilir
Evet bunlar çok tembel bir kahvaltı hazırlayamıyorlar
Biz sanki hazırlayıp açtık konuyu
Sağol canımsın
Onu bende düşünüyorum benden korktuğundan gelemiyor olabilir
Evet bunlar çok tembel bir kahvaltı hazırlayamıyorlar
Biz sanki hazırlayıp açtık konuyu