sabah masa sunumunu kimse oturmadan çektim öğlende herkes gidince 2 tabak hazırladım tabakların fotosunu çektim o şekil yaptım yani we atıyorum aklıma bişey geldi tabak süslemesi yapıp ekleyebilirmiyim albüme we bu arada ödül neMerhaba ellerinize sağlık
Kahvaltı sofrası ve istediğiniz (masada olan)bir sunumun tarifini eklemeniz gerekiyor..
Konuyu bu bölüme açacaksınız..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframız-benim-mutfağım.1213/
Tamam siz konuyu açabilirsiniz.Uygun görülürse onaylanıp açılır.sabah masa sunumunu kimse oturmadan çektim öğlende herkes gidince 2 tabak hazırladım tabakların fotosunu çektim o şekil yaptım yani we atıyorum aklıma bişey geldi tabak süslemesi yapıp ekleyebilirmiyim albüme we bu arada ödül ne
o zaman 1-2 gün daha düşüniyimsonra açıyım daha yaratıcı fikirler gelirse onlarıda yaparım ozamanTamam siz konuyu açabilirsiniz.Uygun görülürse onaylanıp açılır.
Yok konuyu açıp resimleri ekledikten sonra ekleme yapamıyorsunuz..Bu kurallara aykırı
Hediye her yarışmada değişiyor.
Tamam siz bilirsiniz.Ama yaptığınız sunumun veya tarifin masanızda olması daha uyguno zaman 1-2 gün daha düşüniyimsonra açıyım daha yaratıcı fikirler gelirse onlarıda yaparım ozaman
Biri aşık olmuş
Hemşom Adra bize dayanamıyor Eki Görüntüle 1239344 Eki Görüntüle 1239345
Biz seviyoruz bu huyunu tatlımYa sorma Efser.Çok ayran gönüllüyüm.Her ay başkasına aşık oluyorum.
Çok iyi bir patronsun sağol Nevoş.Tamam 1 aylık bir tatile çıkabilirsin.
Sen böyle patron patron diyorsun havaya giriyorum bakÇok iyi bir patronsun sağol Nevoş.
Sen böyle patron patron diyorsun havaya giriyorum bak
Sen de iyi bilirsin aslında 10 yıl çalışanlar daha sonra 30 gün izin alabiliyorBen torpil geçtim sana
Sağol canımsınHavaya gir sorun yok.
Allah razı olsun Nevoş.Vuslat nerelerde?Peşine düşersin diye korkudan gelemiyor galiba.
Gazel de eklemedi tarif.Bunlar tembel tembel.
Ben randevu verdim ama.Sağol canımsın
Onu bende düşünüyorum benden korktuğundan gelemiyor olabilir
Evet bunlar çok tembel bir kahvaltı hazırlayamıyorlar
Biz sanki hazırlayıp açtık konuyu
Futbol topu gibi kendi aramızda döner dururuz artık.Çıkar canım
Sen ,Ben,Efser birde hazırda yarışmacımız var1 kişiyide buluruz
O konuyla ben ilgilenmiyorumNevoş bak birinci olursam hediye isterim ona göre.Baştan anlaşalım.Yoksa bizimkilerin dilinden kurtulamam.Kendim için birşey istemiyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?