Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
sabah masa sunumunu kimse oturmadan çektim öğlende herkes gidince 2 tabak hazırladım tabakların fotosunu çektim o şekil yaptım yani we atıyorum aklıma bişey geldi tabak süslemesi yapıp ekleyebilirmiyim albüme we bu arada ödül ne

Tamam siz konuyu açabilirsiniz.Uygun görülürse onaylanıp açılır.
Yok konuyu açıp resimleri ekledikten sonra ekleme yapamıyorsunuz..Bu kurallara aykırı
Hediye her yarışmada değişiyor.

Tamam siz konuyu açabilirsiniz.Uygun görülürse onaylanıp açılır.
Yok konuyu açıp resimleri ekledikten sonra ekleme yapamıyorsunuz..Bu kurallara aykırı
Hediye her yarışmada değişiyor.
o zaman 1-2 gün daha düşüniyimsonra açıyım daha yaratıcı fikirler gelirse onlarıda yaparım ozaman

ilk sayfada aynı masada olucak diye okumadım yada ben öyle anladım bebeğim war herzaman o kadar özenip hazırlayamam artık bu şekilde yapıcam malesef ki öyle anlamadım anlasam koyardım zaten

Sen böyle patron patron diyorsun havaya giriyorum bak
Sen de iyi bilirsin aslında 10 yıl çalışanlar daha sonra 30 gün izin alabiliyorBen torpil geçtim sana

Havaya gir sorun yok.

Allah razı olsun Nevoş.Vuslat nerelerde?Peşine düşersin diye korkudan gelemiyor galiba.

Gazel de eklemedi tarif.Bunlar tembel tembel.

Havaya gir sorun yok.

Allah razı olsun Nevoş.Vuslat nerelerde?Peşine düşersin diye korkudan gelemiyor galiba.

Gazel de eklemedi tarif.Bunlar tembel tembel.
Sağol canımsın
Onu bende düşünüyorum benden korktuğundan gelemiyor olabilir
Evet bunlar çok tembel bir kahvaltı hazırlayamıyorlar
Biz sanki hazırlayıp açtık konuyu

Sağol canımsın
Onu bende düşünüyorum benden korktuğundan gelemiyor olabilir
Evet bunlar çok tembel bir kahvaltı hazırlayamıyorlar
Biz sanki hazırlayıp açtık konuyu
Ben randevu verdim ama.

Nevoş ilk beş çıkar mı sence. Masa olayı korkuttu herkesi.

Nevoş bak birinci olursam hediye isterim ona göre.Baştan anlaşalım.Yoksa bizimkilerin dilinden kurtulamam.Kendim için birşey istemiyorum valla.

Nevoş bak birinci olursam hediye isterim ona göre.Baştan anlaşalım.Yoksa bizimkilerin dilinden kurtulamam.Kendim için birşey istemiyorum valla.
O konuyla ben ilgilenmiyorum
Vayyyy çok iddialıyız o zamanBen hiç uğraşmayayım o zaman
Ne yapacaksın fikir ver bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…