Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95

ay nevrestem sen çok yaşa emi, patatesler ince kıyılır kızartılır
tamam o zaman ben iki yumurta kırıyorum sahana, ve enfes bir edebiyatla döktürüyorum yapılışını
yumurtaları dikkatlice kırıyoruz, hafifçe çeviriyoruz, sarısı ile beyazını itina ile karıştırıyoruz
iyi iyi kolay olacak o zaman nevom..sende katılıyorsun dimi, ben biraz zaman geçsin de katılırım...şu ilk ekleneceklere bi bakayım önce

İyi geceler.

Ben de zeytin peynir nasıl tabağa koyulur ve yanına da kayısı kıvamlı yumurtanın nasıl piştiğini anlatırım.

İlk sırada sen 2. sıraya da nevoş kendini yazsın
3. sırada Vuslat
4. sırada adra
5. sırada gazel var

Ben anlamam tarif isterim yumurtayı kaç dakika ne ile çırptığınızı bile yazacaksınız.
Ben de zeytin peynir nasıl tabağa koyulur ve yanına da kayısı kıvamlı yumurtanın nasıl piştiğini anlatırım.
Bu çok iyi olur
Adra yarışmaya katılıyor
Adra yarışmaya katılıyor
Adra yarışmaya katılıyor

Başta Kazen'i yazın.Tabak süslemeyi nereden çıkardıysa bize anlatsın detay detay.Benim elektriklere ek olarak sular da kesik.

İyiyim canım sen nasılsınTatilimin son günü yarı eve dönüyoruz
İyim okul koşturması var oğlanın eksikleri bitti sıra kıza geldi onuda halledersem çok güzel olacak
Burdan gidiyosun nasıl geçiti yaa

İyim okul koşturması var oğlanın eksikleri bitti sıra kıza geldi onuda halledersem çok güzel olacak
Burdan gidiyosun nasıl geçiti yaa
Allah kolaylık versin canım
Evet canımÇok güzel geçtiDolu dolu geçince çabuk bitti

Ben anlamam kayıtlar var elimde
Yeni kategoride hep birlikteyiz
Güzel bir tarif bulursam neden olmasın.Bu kategoriye çok mesai harcamak gerek.Şu an aklımda birşey yok.Olursa hiç kaçırmam kısmet bu işler.

Kazen hediye olarak tabak çanak verse ya.Benim gibi her yarışmaya katılan kişilerin çok ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…