- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Tahmin edebiliyorumm aman beni kimseler görmesinEvet olaylarla dolu bir insansın canım.İnşallah geçip giden tatlıya bağlanan olaylar olmuştur.Evet site değişti.Ben sitenin yeni halini hiç mi hiç beğenmedim ama katlanıyoruz işte. Ben de iyiyim.Siteye adapte sorunu yaşadım biraz.Yarışma başladı birbirimizi iknayla meşgulüz.
Tahmin edebiliyorumm aman beni kimseler görmesinfena değil gibi ama app uygulaması vardı şu anda yok imternettwn girmek çok zor oluyor bi çözüm bulcaktır kazen diyorum; ) işler çözüldü evet bi ara konuşalım bende olay bitmez işte )
Şimdi düşündüm de senden de çok güzel masalar çıkar.
Ben telefondan kolay giriyorum ama siz başka türlü girmeye çalışıyorsanız onu bilmiyorum.Çözüldüğüne sevindim problemlerinin.Tabi biz buradayız anlatmak istersen.[/QUO
ya adra işten ayrıldık eşimle birlikte sonrasında başka bi iş bulmak evi taşımak yerleşmek derken baya sıkıntılıydıŞimdi düşündüm de senden de çok güzel masalar çıkar.
Ben telefondan kolay giriyorum ama siz başka türlü girmeye çalışıyorsanız onu bilmiyorum.Çözüldüğüne sevindim problemlerinin.Tabi biz buradayız anlatmak istersen.Ama düzenim oturdu nihayetinde Şimdi koşturmaca işte .. Masya gelincee bilmem nevreste ortalıkta yok ben kaçsam iyi olcak ))) Aslında bakalım bu hafta sonu izinli olursam yaparım olmazsa da
Sanırım msj yazmayı beceremedimYa işten
Sanırım msj yazmayı beceremedimGörünüyodur umarım
Oturdu çok şükür annem yardım etti sağolsun şimdi iyi herşey ama baya zor oldu yaniİşten ayrıldığını biliyorum.Mutlu değildin sanırım orada.Daha iyi olmuş.Şimdiki işinden memnunmusun?Ev taşımak zordur tabi.Herşey rayına oturdu mu bari?
Nevoş bırakmaz peşini.Fırsat bulursan katıl.Değişiklik olur senin için de.
E sen katılıyorsundur demi sormaama gerek yokOturdu çok şükür annem yardım etti sağolsun şimdi iyi herşey ama baya zor oldu yaniNevoş u öpüyorummm Aslımda çok istiyorum dır bi bakalım olursa katılırım maksat sohbet muhabbet dostluk
Anneler olmasa işimiz zor zaten.Sınırları zorlayıp katıl bence.Nevoş beşi tamamlarsa peşimi bırakır belki.Oturdu çok şükür annem yardım etti sağolsun şimdi iyi herşey ama baya zor oldu yaniNevoş u öpüyorummm Aslımda çok istiyorum dır bi bakalım olursa katılırım maksat sohbet muhabbet dostluk
Beni heyecanlandıran bir tarif yok görünürde.Yoksa yapamıyorum.E sen katılıyorsundur demi sormaama gerek yok
HahahaaaBaşüstünee ama senin gibi hatun kaçamaz böyle fikir yarışmasından hünerlerini görmek isteriz
Sende ışık var bi kere adra kurtuluş yokBen öyle çok marifetli değilim yahu.Bu kategoriye fazla mesai lazım.Yeni kişiler katılsa keşke.
Kısmet bu işler:)Sende ışık var bi kere adra kurtuluş yok) çok öpüyorum yemek hazırlıcam takip edicem yarışmayı belkide katılır renk katarız Byy
Adra katılırsa 24 kişilik yemek takımı vermeyi düşünüyoruzKimse yok mu yarışmaya katılacak yahu.Ucunda ödül var bakın.
Günaydın ablacım nasılsınAdra katılırsa 24 kişilik yemek takımı vermeyi düşünüyoruz
Herşey sana bağlı
İyim canımGünaydın ablacım nasılsın
Çok şükür ablacım iyiyimİyim canım
Senin sağlık durumun nasıl ?
Adra katılırsa 24 kişilik yemek takımı vermeyi düşünüyoruz
Herşey sana bağlı
Bizde seniÇok şükür ablacım iyiyimBayadır yoktum özlendiniz .. Dün açtım ilk kez uzun aradan sonra .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?