• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
tabaklar çok güzel görünüyor çok renkli olacak bu yarışma:D ben hobi olarak katılıyorum artık oy takibini bıraktım son yarışmada tarifler gelmeye başlasın belki yine duramam katılırım ben de :KK54:

katılırım diyodum hatta bu sabah kuymak yaptım ...amaaaaaaaaa bu yaratıcı sunumlar da ne yarebbim... zaten yaratmışlar hepsini bize ne kaldı kiiiiiiiii:KK53:

Hayırlı olsun yeni kategori kahvaltı benim için en önemli öğün katılacak arkadaşlara başarılar dilerim takipteyim:KK68:

katılırım diyodum hatta bu sabah kuymak yaptım ...amaaaaaaaaa bu yaratıcı sunumlar da ne yarebbim... zaten yaratmışlar hepsini bize ne kaldı kiiiiiiiii:KK53:

Siz resimlere takılmayın sizin en güzel kahvaltı sofranız nasıl oluyorsa onu bizimle paylaşın:KK39::KK9:
Hayırlı olsun yeni kategori kahvaltı benim için en önemli öğün katılacak arkadaşlara başarılar dilerim takipteyim:KK68:
Çok teşekkür ederiz:KK68:Siz de katılmayı düşünmez misiniz?:KK39:

Hazırlık aşamasını tüm detaylarıyla resimlemek ten tırsıyorum açıkçası :oops::oops:ilerde mutlaka katılacağım şimdilik takipteyim:KK68:

Bugün misafirlerine mükellef bir kahvaltı masası hazırlayan ben, yarışmaya katılmayı düşünemeyen ben ve masayı toplarken yarışma vardı keşke foto çekseydim diyen ben....Ben bu beni kınıyorum :KK12::KK12::KK12:

Bugün misafirlerine mükellef bir kahvaltı masası hazırlayan ben, yarışmaya katılmayı düşünemeyen ben ve masayı toplarken yarışma vardı keşke foto çekseydim diyen ben....Ben bu beni kınıyorum :KK12::KK12::KK12:
Ben de kınıyorum:KK12:
Canım hayırlısı olsun misafir olunca fotoğraf çekmek zor oluyor hatta hiç akla bile gelmiyor:KK19:
Tekrarı olursa bekleriz:KK60:

Ben de kınıyorum:KK12:
Canım hayırlısı olsun misafir olunca fotoğraf çekmek zor oluyor hatta hiç akla bile gelmiyor:KK19:
Tekrarı olursa bekleriz:KK60:

Aynen öyle oldu bir koşturma haliyle geçti.
Napalım artık canım sağolsun :KK48::KK48:
Tekrarı olursa bu kez unutmam canım...

Aynen öyle oldu bir koşturma haliyle geçti.
Napalım artık canım sağolsun :KK48::KK48:
Tekrarı olursa bu kez unutmam canım...
Canın sağolsun:KK19:Bir de bizim için hazırlarsın kahvaltı
7_4_17.gif

Selam mutfak güzelleri.:KK37::KK37::KK37:

Back
X