yardııııımmmm :(

mehmeterdogan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
43
3
86
Kars
meraba arkadaşlar ben 19 yaşında 3 aylık evlıyım ve cocuk sahıbı olmayı esım cok ıstıyo. bızden 1 hafta önce evlenen arkadaslarım suan hamıle ve esım bunu cok sorun yapıyo buda benım pıskolojımı cok bozuyı 3 ay cocuk sahıbı olmak ıcın cok erken bılıyorm ama aynı seyı esıme anlatamıyorum. doktora gıttım ve yumurtalıklarmda polikistik over cıktı ve 2 haftadır matofın kullanıyorum. hormonda bozukluk varmıs yanı bu sorun kalıcı kısırlık yaratır mı yada ne kadar surede cocuk sahıbı oluruz yardım edın :/ yasımda kucuk oldugu ıcın tam bılgıyede sahıp degılım

Öncelikle sakin ol canım benim, daha yolun çok başındasınız. Yıllarca bekleyenler ne yapsın. Eşin çok cahilce düşünüyor. herkesin aynı anda bebeği olacak diye bir şey olamaz. Hem kendiside bir gitsin doktora bakıyım, onda durum nasıl..
Sana gelince polistik over olupta, hamile kalınabiliyor elbet. Bunun için bir tedavi süreci şart. İhmal etme sakın. Yaşın çok genç, tedaviye zamanında başlıyorsun, elbet çocuk sahibi olursunuz, sadece biraz zaman gerek.

erkekler bu konuda hıc kendıne toz kondurur mu kı :) ılacımı duzenlı kullanıyorum kontorel gıdecem bıtınce ıste.. ama onun bu davranısları benı maffedıyo bu kadar anlayıssız olması cok uzuyo benı allahm bana yardm etsın... yardımcı oldugun ıcın cok tesekkurlerr :)

Arkadasim Esim Cok yanlis davraniyor. Biraz bebek Nasil olurla ilgili bilgi edinmesi lazim. Eger erkegin sperm kalitesi iyi degilse kadin hamile kalamaz. Sperm hızı, hareketliliği cok önemli. Bence bu bilgileri eşine ileterek öğrenmesine yardımcı ol. Allah yardımcınız olsun.

Canım stres yapma sakin hormonlarimizi çok etkiliyor çünkü bende bi pko lu olarak diyorum ki cevremde pkolu olup hamis kalanlar oldu bu engel değil kimine tedavi gerekmiyo kimide dr lardan ufak yardimlar aliyor arkadaslarakatılıyorum eşin çok yanlış düşünüyor bende 11 aydır bebek istiyorum tedavide 8. Ayim pko sabir istiyor

amiiin hiiç kendilerine toz kondururlar mı kı o konu da ya :/ bu matofın bıttıgınde kontrole gıttımızde bunu demeye calıscam umarım buyuk bı tepkı almam :/

yanı gebelık hemen ılk ılıskıde olacak degıl ya umarım sende en kısa zamanda hamıle kalırsın <3 ama ıste bızle aynı zamanda evlenen bı cıft hamıle kaldı ondan sonra bu hale geldı ılaclarımı duzenlı kullanıorm bı sonuc alırım ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…