Yardıııımmm

Gizemkilinc583

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
10
0
1
1 hafta önce Asil diye bir cocukla tanıştım. İlk başlarda birbirimize kanka diyorduk. Daha sonra buluştuğumuzda benden hoşlandığını falan söyledi. Aslında hoş, sıcak kanlı bi cocuktu. 2.buluşmada daha samimi olduk alışmış gibiydik birbirimize, her neyse ikinci buluşmada onun yanında beni eski sevgilim aradı bende açmadım. Asil ben acıcam falan dedi telefonu vermeyince beni orda bırakıp gitti. Sonra biz kavga ettik bana küfür etti annemde Asili onaylamadı muhabbetimiz kesildi. Bi kızda onu arayıp benim hakkımda ileri geri konuşmuş kızın kim oldugunu bilmiyoruz. Bu saatten sonra sana mesaj atmam dedi neden böyle oldu inanın bilmiyorum cok şaşkınım ne yapmalıyım. Onun yaşı 19 ve ciddi ilişki istiyor ve benim ailem sıkı oldugu için onunla el ele sokaklarda falan dolaşamam bu en ufak bi örnek bunları ona söyleyemedim ve ciddi ilişkiden korktum kafam cok karıştı

Sizlerden akıl alıp ne yapacağımızı soruyoruz biraz terbiyeli ol. Sanki sen hiç bizim yaşımızda olmadın. Seninle şuan burda polemiğe girmem bile çok saçma

Sizlerden akıl alıp ne yapacağımızı soruyoruz biraz terbiyeli ol. Sanki sen hiç bizim yaşımızda olmadın. Seninle şuan burda polemiğe girmem bile çok saçma
ergen olduk ama haddimizi bildik çok şükür, yeni tanıştığımız tüysüzleri de koca adayı yapıp mesele haline getirmedik.

Yine şiştim konusu.
Ey konu sahibesi mi erkeklikten öldün mü ? Bismillah yahu.. Salla gitsin bir haftalık bişey.. O ilişki bile değil. Ders çalış kızım sen ders..

Arkadaslar kiz kalkmis bize Danışmış siz ters cevaplar vererek ayip yapiyosunuz akil verceginize bu sekilde davraniyosunuz ayip yani lütfen kucuklerimize saygili olalim onunda derdi bu sonuçta yardimci olun yani bu yaklasim cok yanlis

Arkadaslar kiz kalkmis bize Danışmış siz ters cevaplar vererek ayip yapiyosunuz akil verceginize bu sekilde davraniyosunuz ayip yani lütfen kucuklerimize saygili olalim onunda derdi bu sonuçta yardimci olun yani bu yaklasim cok yanlis

Konu sahibesinin 2. kişiliği misin gız sen de :KK53:

biz ona düşmanlık etmiyoruz, onunla bir meselemiz de yok, aklı olan bu cevaplardan yanlış yolda olduğunu anlar.

Ya abla bir sürü derdim var ailemden yana anlatsam kitap olur yaşım 16 ama 25 yasındaki insanın olgunluğunu taşıyorum. Doktorda tedaviler görüyorum. Ben cok takıntılı bir insanım ve aklıma takılan şeyleri burda ablalarımla paylaşıyorum ama beni sürekli tersliyolar ve bunuda kafama takıyorum cok zoruma gidiyor

Ya abla bir sürü derdim var ailemden yana anlatsam kitap olur yaşım 16 ama 25 yasındaki insanın olgunluğunu taşıyorum. Doktorda tedaviler görüyorum. Ben cok takıntılı bir insanım ve aklıma takılan şeyleri burda ablalarımla paylaşıyorum ama beni sürekli tersliyolar ve bunuda kafama takıyorum cok zoruma gidiyor

Ya gizem takma bu kadar erkek meselesini
Ne ciddi ilişkisi
16 yaşında
Hayatını yaşa git gez toz yaşıtların gibi okuluna bak
Hem bence 16-19 yaş çok fazla 3 yaş fark diyorum
Sen 30 o 33 olsa sorun değilde
19 yaşındaki birinin beklentisi farklı olur sanki

Back
X