- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi Beyazask25
yaa kizlar lütfen yardim edin bi haftadir öksürük cekiyorum ilacta kkulanamiyorum ööksürukce kasiklarim agrio artik öksürük kesen biseyler soyleyin lutfennn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Caním elmanin kendisi ve ayva yaprağida cok fayda ediyo kaynatip suyunu iciceksin bendede kuru öksük çok olurr anca onla kurtuluyorumIlik balli sut ve balli zencefil doktor soyledi ilaç veremem dedi hamilelikten dolayi
Bir yemek kaşığı bala yarıma yakın limon sık iç. Ya da ıhlamur zencefil tarçın bi dilim elma ve limonu kaynat. İkincisi çok iyi geldi bana kesti hemen öksürüğümü.yaa kizlar lütfen yardim edin bi haftadir öksürük cekiyorum ilacta kkulanamiyorum ööksürukce kasiklarim agrio artik öksürük kesen biseyler soyleyin lutfennn
Aaaa ben doktora dedim grip için ıhlamur içiyoru diye devam et dedi. Doğal ilaç dedi. Neden izin vermedi acaba sana biliyor musun sebebini?Doktorum bana ihlamur bile önermedi. Zencefil tehlikeli olabilir.
Bal ve karabiber karisimini dene cnm.Gecmis olsunyaa kizlar lütfen yardim edin bi haftadir öksürük cekiyorum ilacta kkulanamiyorum ööksürukce kasiklarim agrio artik öksürük kesen biseyler soyleyin lutfennn
Yani tehlikeli bir durumumda yoktu çok şükür ama bitki çayları ödem attırır önermiyorum dedi. Kesin bir bulgu yok ama düşüge sebep olabiliyor demişti.Aaaa ben doktora dedim grip için ıhlamur içiyoru diye devam et dedi. Doğal ilaç dedi. Neden izin vermedi acaba sana biliyor musun sebebini?
Ay okuduğumdan beri içmiyorum ıhlamurYani tehlikeli bir durumumda yoktu çok şükür ama bitki çayları ödem attırır önermiyorum dedi. Kesin bir bulgu yok ama düşüge sebep olabiliyor demişti.
Sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede kendiliğnden geçer.
vicks şurubu çok iyi geliyor geçmiş olsun :)yaa kizlar lütfen yardim edin bi haftadir öksürük cekiyorum ilacta kkulanamiyorum ööksürukce kasiklarim agrio artik öksürük kesen biseyler soyleyin lutfennn