yardiiiimmmm

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
yaa kizlar lütfen yardim edin bi haftadir öksürük cekiyorum ilacta kkulanamiyorum ööksürukce kasiklarim agrio artik öksürük kesen biseyler soyleyin lutfennn

Canm bal zencefil karısımı yap sabah aksam bi tatlı kaşığı ye. Çok iyi geliyor. 2 güne geçer inşallah. Geçmiş olsun

ben hhastanedek doktora sormuştum ice bilirsin zencefil dedi sadece son aylar önermiyoruz ddedi sanci yapacagindan dolayi

yaa kizlar lütfen yardim edin bi haftadir öksürük cekiyorum ilacta kkulanamiyorum ööksürukce kasiklarim agrio artik öksürük kesen biseyler soyleyin lutfennn
Bir yemek kaşığı bala yarıma yakın limon sık iç. Ya da ıhlamur zencefil tarçın bi dilim elma ve limonu kaynat. İkincisi çok iyi geldi bana kesti hemen öksürüğümü.

Aaaa ben doktora dedim grip için ıhlamur içiyoru diye devam et dedi. Doğal ilaç dedi. Neden izin vermedi acaba sana biliyor musun sebebini?
Yani tehlikeli bir durumumda yoktu çok şükür ama bitki çayları ödem attırır önermiyorum dedi. Kesin bir bulgu yok ama düşüge sebep olabiliyor demişti.

yumsak elmayı kalın kabuklu soy gerisinide dilimle yarım lt suda bir guzel kaynat ılık lık iç inş fayda eder

Back
X