yardııım ne yapmalıyım

Saf olmayın... Kiz arkadaşları gelmek istemiş, kiramamis falan.. Sizin hangi erkek arkadasiniz aile düğünunuze geliyor? Hadi gidersin ayni şehirde olur bir ugrarsin.... Kalkip bavul hazirlayipta gitmezsin arkadasinin tanidiginin düğününe..

Arkadaş olunur ama bu kadari abarti

valla aşk mı gözümü kör etti anlamıyorum şimdi bütün cevaplarla kendime geldim

Gelir hannesliciğim geliir.. Bazen arkadaşlar kardeşten öte olur. Bunun kadını erkeği olmaz. Benim kuzenimin düğününe en yakın arkadaşım geldi (erkek) 7-8 saat yol çekti ve geldi. Aileden biri gibi olduğu için kuzenimle de diyaloğu vardı. Hem ben çok mutlu oldum hem kuzenim...

Hem konu sahibi aile düğünü demiş mi? Ben mi kaçırdım? Belki ortak arkadaşlarının düğünüydü...

aile düğünü canım sevgilimin aileside orda olacak zaten hep beraber kalcaklar

Benim anlamadigim bu adam dugune neden senle degilde, baska iki kiz arkadaxiyla gidiyor? Konu sahibi bunu hic dusunmuyor mu? Sen onun hayatinda neredesin? Sen onun 3 yildir sevgilisisin ama hala onunla bu tur yerlere gidemiyorsan, sizin iliskiniz bu saatten sonra zerre ilerlemez. Bence sen sevgililigi bitir onunla, arkadas ol. Baksana arkadaslari daha cok yakin ona. SACMA BIR ILISKINIZ VAR. DEVAM ETTIRMENIN DE BIR ANLAMI YOK!

cevap atmamasından çok daha önemli sorunlar var bence.2 hatunla bir yerlere gidip yatılı kalması gibi..
Böyle birşeye nasıl iznin çıktı bilmiyorum?Bu normal değil..
Bak sana birşey diyeceğim,2 arkadaşım vardı daha doğrusu 3.kızla çocuk yıllarca kankaydılar,kanka arkadaş dost muhabbeti.Çocugun kız arkadaşı vardı,6 senelik.o kadar kıskanç bir kızdı ki o sevgilisi..çocuğun sadece bu kız kankasına güveniyordu,başkasıyla görüştürmüyordu pek düşün..
Sonra ne oldu biliyor musun?
Bu çocuk,kanka dediği kıza aşık oldu.Hem de deli gibi..üstelik kız da ona karşı boş değilmiş.
Velhasılıkelam, mesaj atmamasından daha büyük sorunlar var bence..ya da cıkma ihtimal yüksek.

Kiz arkadaslari da gelmek istemiş o da kiramamis diye okudum bir yorumunu konu sahibinin..Demek ki ona baglı birinin düğünü diye düşündüm ortak olsa böyle bahsetmezdi diye aile dugunudur dedim:))))

Bu arkadaş kardeşten öte oluru ben de savunurdum. Ta ki 8 yilin sonunda kardeşten öte dediğimiz sahis askini ilan edene dek aylar önce(sevgilisi varken karsi tarafın). Artik bu konuda çok emin değilim..

Ama haklisin bayagi genelleme yapmisim yorumda. Senin de yasadigin gibi bir durum olabilir ama yine de zor bir durum sevgili olan için

Son düzenleme:
benim düğüne gidecek zamanım yok çalışıyorum başka sehirlerdeyiz yoksa tabikide bende giderimdim

iyice içime kurt düştü sevme çıkma gibi ihtimal vermiyorum yapmaz o konuda güvenim tam. ama hikaye çok fenaymış herkesn başına gelebilir ben yinede büyük konusmaayayım

Bunun sıkıntısını o kada çektik ki biz bu bahsettiğim arkadaşımla anlatamam. Eski sevgilimin çıkardığı sorunlar yüzünden küstük, sevgililerimizden sırf bu sebepler yüzünden ayrıldık. Sonunda aramızdaki ilişkiye anlam verebilen ve sorun çıkarmayan insanlar bulduk da sıkıntı yaşamıyoruz. 15. Yılındayız arkadaşlığımızın, ben evliyim o nişanlı. İnan olabiliyor böyle arkadaşlıklar.

sevgili bey, konu sahibinin tepkisinden korktuğu için gelmek istediler demiş olabilir. Yani ben çağırmadım bana kızma, gelmek isteyene gelme diyemezdim'e getirmiş gibi geldi bana. Kimsenin çağırılmadığı yere fügideceğini sanmıyorum.

offff aldatmıcağını bildiğim halde içime bi kurt düştü mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi atsam gurursuz olcam her zamnki gibi

iyice içime kurt düştü sevme çıkma gibi ihtimal vermiyorum yapmaz o konuda güvenim tam. ama hikaye çok fenaymış herkesn başına gelebilir ben yinede büyük konusmaayayım

Dünya çok acaip bir yer..
O yüzden hiçbir şekilde büyük konuşmamak gerekiyor,her an herşey olabilir.
Ama bir arkadaş çok güzel demiş,sıkmayacagım ayagına kendinden taviz verme.Medenice rahatsız oldugun durumları dile getir.Olmadıgın biri gibi davranma,belli ki için içini yiyor.Sana da ayıp,bu ilişki 2 kişilik unutma.

ne yazcağımıda düşünüyorum hesapmı sorsam direk yine kavga ederiz fevriyim biraz ben (

offff aldatmıcağını bildiğim halde içime bi kurt düştü mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi atsam gurursuz olcam her zamnki gibi

Yahu kızım sen niye mesaj atıyosun ki?
Bırak,mesaj falan atma.
Adamı niye rahatlatacaksın mesaj atarak...
Bırak mesaj atma tut kendini,kapat o telefonu da.
tamam tahmin ediyorum için fokur fokur şu an ama tut kendini..o seni aradıgında da rahatsızlıgını dile getir.Olmaz böyle.

ya hiç atmazsa diye de düşünmeden edemiyorum offf hep alttan alan ben olunca şimdi yine benden beklicek .kafayı yedim iyice kendime çok kızıyorum

üfff yol ver gitsin bence bu kardeş muhabbeti hikaye bence aynı şekilde sen iki erkek arkadaşınla gitsen ve onun verdiği cevabı sen vermiş olsaydın çoktan koyvermişti kapıya bu kadar basit...

Ya içine kurt düşmesin.. Üzüldüm bak simdi öyle yorum yaptigim için..

Bak ben bu konuda kötü bir tecrübe yasadim ona dayanarak anlattim ama sephoraa da çok güzel anlatmis kendi yasadigini. Yani hemen en kötüsune yorma...

Ayrıca en bastan politik ol boyle durumlarda....merak edeceğin bir durumdaysa karsi taraf atarlanip küsme. Hoşuna gitmeyen şeyleri gelince konuşursun....oradayken normal davran yoksa haber alamayip cani sikilan yine sen olacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…