• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardııım ne yapmalıyım

yagmuradam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
99
3
28
İzmir
üç yıldır iyi giden bi ilişkimiz var.cok kıskançım ama bunu törpüledim zamanla. sevgilimin kız arkadasları çok fazla kardeş gibiler o gözle bakmayacağını biliyorum.ayrıca suan farklı şehirlerdeyiz.ama gelelim esas konuyo bu hafta sonu sevgilim ve iki kız arkadaşı bi yere gittiler yatılı kaldılar bi kaç günlüük. ben zaten şüpheciyim içim içimi yedi. o sırada tabi bende üstüne çok düştüm laf söyledim mesajlaşıyoduk tatışıyo gibi konusuyorduk bnde sordum suan nerdesin ne yapıyosun diye bana cevapı sence ne yapıyo olabilirm dedi.bnde cevap verdim ne yapıyo olduğunu söyleybilirsin zorla konusuyosun diye bana cevapı o kadar telaşe içinde senle mi uğraşcaz (cidden işleri vardı ama mesaj atamcak kadar meşgul değildi).beynmden aşağı kaynar sular indi.cevap olarak tamam uğraşma sen bilirsin uğraşcağın insanlarla uğraşırsın sen dedim .1günden beri mesaj atmadı bnde atmak istemiyorum çünkü bu zamana kadar ne zaman tartışşak hep ben alttan aldım mesaj attım gurursuz olarak görmeye başladım kendimi.mesaj atmayı düşünmüyorum ama ya atmazsa diye kendimi yiyip bitiryorum bu sefer kendimi tutup atmıcam.ayrılmayız sorun ayrılmakta değil kesinlikle ama ya atmazsa ben atmak zorunda kalırım diye çok üzülüyorum...sizce ne yapmalıyım

Kabul edeceğim bir durum değil.
Bu konulardaki anlayışım 0 'dır ve her zamanda böyle olacak..
Atmak isteseydi şimdi çoktan atmıştı, yapacak bir şey yok..

düğün vardıda o yüzden gittiler kız arkadasları da gelmek istemiş kıramamış herhlde veya da gelsinler istemiştir bilmiyorum. içim içimi yiyor atmazda çok inat kendisi bende öyle salak gibi bekliyorum mesaj atar diye

Kabul edeceğim bir durum değil.
Bu konulardaki anlayışım 0 'dır ve her zamanda böyle olacak..
Atmak isteseydi şimdi çoktan atmıştı, yapacak bir şey yok..
haklısınız aslında ama bende çok boğmak istemiyorum

Ah be bacım sen kendin inanıyormuaunki kız arkadaşlarıyla kardeş gibi olacağına yapma gozunu seveyim .

Herkesin sınırları, kabul edebileceği şeyler farklılık gösterir. Birine göre sorun olmayan şeyler bir başkasına göre sorundur. Siz de sevgilinizi elinizde tutmak adına kabullenemediğiniz şeyleri kabullenmiş gibi yapmayın. Rahatsız olduğunuz şeyleri dile getirin. Kısıtlamak değil bu. Normal şartlarda aklı başında bir insan yapmak istedikleri ve davranışları konusunda taviz vermez. Sevgiliniz de vermez muhtemelen. Siz de kendinizden taviz vermeyin. Rahatsız olduğunuzu söyleyin, dile getirin ama bu konuda tartışmak ya da gitmesini engellemek için değil. Sadece kendinizi ifade etmek, olmadığınız biri gibi davranmamak adına yapın bunu.

Herkesin sınırları, kabul edebileceği şeyler farklılık gösterir. Birine göre sorun olmayan şeyler bir başkasına göre sorundur. Siz de sevgilinizi elinizde tutmak adına kabullenemediğiniz şeyleri kabullenmiş gibi yapmayın. Rahatsız olduğunuz şeyleri dile getirin. Kısıtlamak değil bu. Normal şartlarda aklı başında bir insan yapmak istedikleri ve davranışları konusunda taviz vermez. Sevgiliniz de vermez muhtemelen. Siz de kendinizden taviz vermeyin. Rahatsız olduğunuzu söyleyin, dile getirin ama bu konuda tartışmak ya da gitmesini engellemek için değil. Sadece kendinizi ifade etmek, olmadığınız biri gibi davranmamak adına yapın bunu.
elimde tutmak için değil inanınki bu durumdan çok tartıştık istemiyorum bu kadar kız arkadsının olmasını ama ne yapabilirim sürekli karışan bi bayan olmak istemiyorum iyice kafam karışıkk

elimde tutmak için değil inanınki bu durumdan çok tartıştık istemiyorum bu kadar kız arkadsının olmasını ama ne yapabilirim sürekli karışan bi bayan olmak istemiyorum iyice kafam karışıkk
Karışın demiyorum zaten. Bambaşka şeyler söylediklerim. Rahatsız olduğunuz konusunda rahat olun. Kendinizi ifade etmek açısından diyorum. Anlatamadım tam olarak. Mesela "git tabiki hayatım, iyi eğlenceler" deyip gittiğine pişman etmek yerine "gitmeni istemiyorum ama buna hakkım yok, aksilik yapar huysuzluk edersem idare et beni. Elimde olan bir şey değil" demek daha dürüst daha mantıklı geliyor bana. Hem böylece doğru iletişim kurulduğu için arada gerginlik, kavga olmaz.

Karışın demiyorum zaten. Bambaşka şeyler söylediklerim. Rahatsız olduğunuz konusunda rahat olun. Kendinizi ifade etmek açısından diyorum. Anlatamadı. Tam olarak. Mesela "git tabiki hayatım, iyi eğlenceler" deyip gittiğine pişman etmek yerine "gitmeni istemiyorum ama buna hakkım yok, aksilik yapar huysuzluk edersem idare et beni. Elimde olan bir şey değil" demek daha dürüst daha mantıklı geliyor bana. Hem böylece doğruiletişim kurulduğu için arada gerginlik, kavga olmaz.
tabi canım hep böyle kosuyorum gidemezsin diye bı yasak koymuyorum zaten rahatsız olduğumu dile getiroyrum anlatıyorum .aklın bnde kalmasın ben nasıl davrancığımı zaten biliyorum sevgilim olmasada kardeş dediğim insana gidip sevgiliı olabilcek kişiliktemiyim diyo konusmalarımız hep böyle

Surekli alttan aliyosan mesaj atmaz, simdi nasilsa mesgul olacagi isler var senin gibi dusunmuyor atti mi atacak mi diye, nasilsa atar diyodur dusunuyosa da. Ben de dayanamiyorum genelde mesaj atiyorum ama bence mesaj atma sakın o atsin eninde sonunda arayacak

Surekli alttan aliyosan mesaj atmaz, simdi nasilsa mesgul olacagi isler var senin gibi dusunmuyor atti mi atacak mi diye, nasilda atar diyodur dusunuyosa da. Ben de dayanamiyorum genelde mesaj atiyorum ama bence mesaj atma sakın o atsin eninde sonunda arayacak
bende bu zamana kadar hep alttan alan atan bendim bu durumun böyle olmasına ben izin verdim ama atmıcam bu sefer bakalım durum ne olacak

Gercekten sevse sizin düsüncelerinize saygi duyar, degismesini bekliyemezsiniz ama en azindan dozunda tutabilir... Erkek Kadin arkadas olabilir ama kardes gibi görmek, yok buna inanmam... Iki kizla beraber kalmak ve sevgiliye seninlemi ugrascaz!!! Ugrascamda degil!!! Peki siz erkeklerle yani "kardes" gibi gördügünüz erkeklerle gününüzü gün etseniz, beraber biyerlerde kalsaniz, bunu normal karsilar mi? Haaa karsilarsa bisey diyemiycem, tuaf bi iliski sadece bana göre, ama size tabu ona serbestse, bunda bi yanlislik var!! Neden bukadar ödün veriyorsunuz? Neden bukadar gurursuz oluyorsunuz? Askta gurur olmaz evet ama bu böyle seyler icin gecerli degildir... Simdiden sorunlu bi iliskiniz var, ilerde evlenirseniz ne olacak zanlediyorsunuz? Kimse ask acisindan ölmemis, sizde ölmessiniz... Siz siz olmaktan cikmissiniz, böyle nereye kadar dayanirsiniz? Ilerde kucaginizda bi cocuk oluncami illaki kafaniza dank etmesi lazim? Allah yasarken biton seyi gösteriyor, ama maalesef kizlarimiz ki bazen erkeklerde görmek istemiyorlar ve bile bile kendilerini atese, mutsuz evlilige atiyorlar... Sonrada ahhhlarrr vahhhlarrr... Ananiz babaniz iyiliginiz icin biseyi yasaklasa dünyayi yikiyorsunuz, ama elin herifi icin hühühühü aglayip duruyorsunuz ve siz olmaktan cikiyorsunuz... Allah akil fikir versin, gerci veriyorda, gec olmadan kullanmayi nasip etsin insallah...:KK14:

Son düzenleme:
tabi canım hep böyle kosuyorum gidemezsin diye bı yasak koymuyorum zaten rahatsız olduğumu dile getiroyrum anlatıyorum .aklın bnde kalmasın ben nasıl davrancığımı zaten biliyorum sevgilim olmasada kardeş dediğim insana gidip sevgiliı olabilcek kişiliktemiyim diyo konusmalarımız hep böyle
Tamam o zaman bir süre aramayın bakalım. Buradaki bir çok insanın aksine ben kadınla erkeğin arkadaş olabilceğine inanalardanım. Bu kadar kendinden eminse gerçekten arkdaştırlar sadece. Hem senden önce tanıdığı insanlar değil mi bunlar, aralarında gönül ikülişkisi olacak olsa senden önce olma imkanı yok muydu? Böyle düşünürsen için daha rahat olur.

Gercekten sevse sizin düsüncelerinize saygi duyar, degismesini bekliyemezsiniz ama en azindan dozunda tutabilir... Erkek Kadin arladas olabilir ama kardes gibi görmek, yok buna inanmam... Iki kizla beraber kalmak ve sevgiliye seninlemi ugrascaz!!! Ugrascamda degil!!! Peki siz erkeklerle yani "kardes" gibi gördügünüz erkeklerle gününüzü gün etseniz, beraber biyerlerde kalsaniz, bunu normal karsilar mi? Haaa karsilarsa bisey diyemiycem, tuaf bi iliski sadece bana göre, ama size tabu ona serbestse, bunda bi yanlislik var!! Neden bukadar ödün veriyorsunuz? Neden bukadar gurursuz oluyorsunuz? Askta gurur olmaz evet ama bu böyle seyler icin gecerli degildir... Simdiden sorunlu bi iliskiniz var, ilerde evlenirseniz ne olacak zanlediyorsunuz? Kimse ask acisindan ölmemis, sizde ölmessiniz... Siz siz olmaktan cikmissiniz, böyle nereye kadar dayanirsiniz? Ilerde kucaginizda bi cocuk oluncami illaki kafaniza dank etmesi lazim? Allah yasarken biton seyi gösteriyor, ama maalesef kizlariniz ki bazen erkeklerde görmek istemiyorlar ve bile bile kendilerini atese, mutsuz evlilige atiyorlar... Sonrada ahhhlarrr vahhhlarrr... Ananiz babaniz iyiliginiz icin biseyi yasaklasa dünyayi yikiyorsunuz, ama elin herifi icin hühühühü aglayip duruyorsunuz ve siz olmaktan cikiyorsunuz... Allah akil fikir versin, gerci veriyorda, gec olmadan kullanmayi nasip etsin insallah...:KK14:
ne cevap versem diye düşündümm ama çook çok haklısınız aşkla bazı seyleri insan düşünemiyo teşekkürlrr..

Back
X