- Konu Sahibi yagmuradam
üç yıldır iyi giden bi ilişkimiz var.cok kıskançım ama bunu törpüledim zamanla. sevgilimin kız arkadasları çok fazla kardeş gibiler o gözle bakmayacağını biliyorum.ayrıca suan farklı şehirlerdeyiz.ama gelelim esas konuyo bu hafta sonu sevgilim ve iki kız arkadaşı bi yere gittiler yatılı kaldılar bi kaç günlüük. ben zaten şüpheciyim içim içimi yedi. o sırada tabi bende üstüne çok düştüm laf söyledim mesajlaşıyoduk tatışıyo gibi konusuyorduk bnde sordum suan nerdesin ne yapıyosun diye bana cevapı sence ne yapıyo olabilirm dedi.bnde cevap verdim ne yapıyo olduğunu söyleybilirsin zorla konusuyosun diye bana cevapı o kadar telaşe içinde senle mi uğraşcaz (cidden işleri vardı ama mesaj atamcak kadar meşgul değildi).beynmden aşağı kaynar sular indi.cevap olarak tamam uğraşma sen bilirsin uğraşcağın insanlarla uğraşırsın sen dedim .1günden beri mesaj atmadı bnde atmak istemiyorum çünkü bu zamana kadar ne zaman tartışşak hep ben alttan aldım mesaj attım gurursuz olarak görmeye başladım kendimi.mesaj atmayı düşünmüyorum ama ya atmazsa diye kendimi yiyip bitiryorum bu sefer kendimi tutup atmıcam.ayrılmayız sorun ayrılmakta değil kesinlikle ama ya atmazsa ben atmak zorunda kalırım diye çok üzülüyorum...sizce ne yapmalıyım