Sivilceli Ciltler Yardiiim!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

doakolik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
4.353
4.866
373
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405968591.837738.webp
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405968602.959480.webp
Kizlar resimleride paylastim defalarca doktoro gittim.temizleme jeli kremler haplar herseyi kullandim nerdeyse.sonuc ne eskisinden daha cok sivilce.bu resimlerden bazilari sivilce bazilari ise kirmizi kirmizi iz olarak kaldi hic gecmiyolar

Eki Görüntüle 1197014
Eki Görüntüle 1197015
Kizlar resimleride paylastim defalarca doktoro gittim.temizleme jeli kremler haplar herseyi kullandim nerdeyse.sonuc ne eskisinden daha cok sivilce.bu resimlerden bazilari sivilce bazilari ise kirmizi kirmizi iz olarak kaldi hic gecmiyolar

canım rouccutane antibiyotik hap kullandınmı ben onu kullandım çok iyi geldi cildime senınkındende beterdı kafam kadr sıvılce gıbı bişe çıkıodu geçmıoduda sonra hap gecırdı tabı az bıraz ızlerım var ama buna şükür.

canım rouccutane antibiyotik hap kullandınmı ben onu kullandım çok iyi geldi cildime senınkındende beterdı kafam kadr sıvılce gıbı bişe çıkıodu geçmıoduda sonra hap gecırdı tabı az bıraz ızlerım var ama buna şükür.

Bitek rouccutane i kullanmadim
Canim onun disinda butun kremleri antibiyotikleri falan kullandim her seferinde tekrar etti.basta hepsi gecirdi bebek gibi oldu cildim sonra yavas yavas eskisinden daha kotu bir hal aldi.

Bitek rouccutane i kullanmadim
Canim onun disinda butun kremleri antibiyotikleri falan kullandim her seferinde tekrar etti.basta hepsi gecirdi bebek gibi oldu cildim sonra yavas yavas eskisinden daha kotu bir hal aldi.

canım senınkı kremlık değil rouccutane yi bi kullan 6 ay kökten kurtulursun inş

Canım kaç yaşındaydın ve evlimisiniz? Benimde bu şekilde geçmeyen sivilcelerim vardı 23 yaşıma kadar kurtulmamıştım sonra cildiyeye gittim 1 yıl zoretanin isimli bir hap kullandım. 4 ay sonra cildim bebek gibi oldu tabi tedaviye devam ettim ama bu ilacı kullanırken hamile kalmamalısınız bebeğin sakat olma riski varmış ben zaten evli değildim o zamanlar ama yinede 1 kağıt imzalatıyorlardı hamile kalırsam tüm sorumluluk bende diye :)) ama gerçekten sivilcelere birebir çözüm bi ilaç şu an 29 yaşındayım yine sivilcem çıkmıyor mu çıkıyor regl dönemlerinde fln ama hiç bi daha eskisi kadar çoğalmadı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kaç yaşındaydın ve evlimisiniz? Benimde bu şekilde geçmeyen sivilcelerim vardı 23 yaşıma kadar kurtulmamıştım sonra cildiyeye gittim 1 yıl zoretanin isimli bir hap kullandım. 4 ay sonra cildim bebek gibi oldu tabi tedaviye devam ettim ama bu ilacı kullanırken hamile kalmamalısınız bebeğin sakat olma riski varmış ben zaten evli değildim o zamanlar ama yinede 1 kağıt imzalatıyorlardı hamile kalırsam tüm sorumluluk bende diye :)) ama gerçekten sivilcelere birebir çözüm bi ilaç şu an 29 yaşındayım yine sivilcem çıkmıyor mu çıkıyor regl dönemlerinde fln ama hiç bi daha eskisi kadar çoğalmadı.

Canim suan 22 yasindayim ama kendimi bildim bilelide butun ergenligim boyunca bitmek bilmeyen sivilcelerim oldu busuru doktora gittim.zoretanin dedigin ilacta raukutanla ayni yani.ilaclara karsi cok direncli oldugumu soyledi doktor hatta.o yuzdende bu ilaci da kullanirsam ve tekrarlarsa diye cok korkuyorum.

Yok cnm tekrarlamaz ama 1 sene devamlı kullan ve kullanırken güneşte pek kalmamaya bak 50 ve üstü faktörlü krem kullan dışarı çıkarken ve kuruluk yapıyor çok onun içinde bepanthol kullanıyordum ben. Saçlatın çabuk yağlanıyorsa normalde bu hapı içerken 1 hafta yağlanmıyor fönün olduğu gibi duruyor :)) en çok o özelliğini seviyordum bide tabi cildin ışıl ışıl oluyor lekeler bile gidiyor bence son çözüm olarak kullan bu ilacı nasıl olsa herşeyi denemişsin.

Yok cnm tekrarlamaz ama 1 sene devamlı kullan ve kullanırken güneşte pek kalmamaya bak 50 ve üstü faktörlü krem kullan dışarı çıkarken ve kuruluk yapıyor çok onun içinde bepanthol kullanıyordum ben. Saçlatın çabuk yağlanıyorsa normalde bu hapı içerken 1 hafta yağlanmıyor fönün olduğu gibi duruyor :)) en çok o özelliğini seviyordum bide tabi cildin ışıl ışıl oluyor lekeler bile gidiyor bence son çözüm olarak kullan bu ilacı nasıl olsa herşeyi denemişsin.

Canim sen sanslisin mesela tekrarlamamis.ama cok yakin bir arkadasimin bende bile kotu durumda cildi bu ilaci bile 2 kere kullandi ama tekrarladi ve doktor bir 3.sunu kullanamazsin dedi yani okadarda etkili bir ilac.ayrica kagit imzalatiyor hamile kalmaman icin cunku ilac eger hamile kalirsan bebegini sakat birakiyo o yuzden baska bir yontem bulmak istiyorum ne biliyim lazer falan deneyen olduysa yazabilir mi?

İzler konusunda dertliyim biraz, bir kaç tane iz kaldı o izler gitse diye bakıyorum..

İzler icin bunu kullanmana gerek yok bence canim peeling yapan bi krem falan etkili olur gibime geliyo ama
Tabi bi cilt doktoruna gorunup en dogru seyi ondan ogrenebilirsin😬

Adı nedir, tabi doktora gitmeden kullanamam...

Roucuttan yani tam olarak yazamadim okunusu su sekilde:raukutan😎 zaten recetesiz alamasain buyuk ihtimal ve de yaz aylarinda kullanamazsin ama bu sivilceler icin bildigim kadariyla onun disinda izler icin bi krem falan iste bence doktordan

Roucuttan yani tam olarak yazamadim okunusu su sekilde:raukutan😎 zaten recetesiz alamasain buyuk ihtimal ve de yaz aylarinda kullanamazsin ama bu sivilceler icin bildigim kadariyla onun disinda izler icin bi krem falan iste bence doktordan

O zaman ben şöyle sonbahar kışa doğru bir doktora gideyim ve öyle kullanmaya başlayayım..

Daha önceden duydun mu bilmiyorum ama bi tonik var eczaneye yaptırıyosun, içinde aseton falan var ama kullananlar çok etkili olduğunu, sivilcelerinden tamamen kurtulduklarını söylüyor. Bende yeni kullanmaya başladım, ilk başlarda kusturma yapabiliyor ciltte ama kesinle acayip temizliyor ve gözeneklerle lekelere faydası olduğunu gördüm. Ilgilenirsen içindekileri atarım sana bi eczaneye gidip yaptırabiliyorsun 20-30 lira civarıymış, doktora yazdırırsan daha uygun tabi.

Back
X