Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1197014
Eki Görüntüle 1197015
Kizlar resimleride paylastim defalarca doktoro gittim.temizleme jeli kremler haplar herseyi kullandim nerdeyse.sonuc ne eskisinden daha cok sivilce.bu resimlerden bazilari sivilce bazilari ise kirmizi kirmizi iz olarak kaldi hic gecmiyolar
canım rouccutane antibiyotik hap kullandınmı ben onu kullandım çok iyi geldi cildime senınkındende beterdı kafam kadr sıvılce gıbı bişe çıkıodu geçmıoduda sonra hap gecırdı tabı az bıraz ızlerım var ama buna şükür.
Bitek rouccutane i kullanmadim
Canim onun disinda butun kremleri antibiyotikleri falan kullandim her seferinde tekrar etti.basta hepsi gecirdi bebek gibi oldu cildim sonra yavas yavas eskisinden daha kotu bir hal aldi.
canım senınkı kremlık değil rouccutane yi bi kullan 6 ay kökten kurtulursun inş
canım senınkı kremlık değil rouccutane yi bi kullan 6 ay kökten kurtulursun inş
Bu bahsetmiş olduğunuz ilacı , yaz aylarında kullanmak sakıncalı mıdır ? Yani sivilceleri dışa doğru kusturup o şekilde mi iyileştiriyor..
Yaz aylarinda doktorlar kullandirtmiyp zaten canim cildi soyuyo cunku bu bahsedilen urun gunese ciktigin andada cildinde iz birakiyo
Canım kaç yaşındaydın ve evlimisiniz? Benimde bu şekilde geçmeyen sivilcelerim vardı 23 yaşıma kadar kurtulmamıştım sonra cildiyeye gittim 1 yıl zoretanin isimli bir hap kullandım. 4 ay sonra cildim bebek gibi oldu tabi tedaviye devam ettim ama bu ilacı kullanırken hamile kalmamalısınız bebeğin sakat olma riski varmış ben zaten evli değildim o zamanlar ama yinede 1 kağıt imzalatıyorlardı hamile kalırsam tüm sorumluluk bende diye :)) ama gerçekten sivilcelere birebir çözüm bi ilaç şu an 29 yaşındayım yine sivilcem çıkmıyor mu çıkıyor regl dönemlerinde fln ama hiç bi daha eskisi kadar çoğalmadı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi ya o kadar etki yaratıyor mu peki.. Bu arada teşekkür ederim bilgi için.. =)
Yok cnm tekrarlamaz ama 1 sene devamlı kullan ve kullanırken güneşte pek kalmamaya bak 50 ve üstü faktörlü krem kullan dışarı çıkarken ve kuruluk yapıyor çok onun içinde bepanthol kullanıyordum ben. Saçlatın çabuk yağlanıyorsa normalde bu hapı içerken 1 hafta yağlanmıyor fönün olduğu gibi duruyor :)) en çok o özelliğini seviyordum bide tabi cildin ışıl ışıl oluyor lekeler bile gidiyor bence son çözüm olarak kullan bu ilacı nasıl olsa herşeyi denemişsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rica ederim canim sende mi ayni dertten muzdaripsin
İzler konusunda dertliyim biraz, bir kaç tane iz kaldı o izler gitse diye bakıyorum..
İzler icin bunu kullanmana gerek yok bence canim peeling yapan bi krem falan etkili olur gibime geliyo ama
Tabi bi cilt doktoruna gorunup en dogru seyi ondan ogrenebilirsin😬
Adı nedir, tabi doktora gitmeden kullanamam...
Roucuttan yani tam olarak yazamadim okunusu su sekilde:raukutan😎 zaten recetesiz alamasain buyuk ihtimal ve de yaz aylarinda kullanamazsin ama bu sivilceler icin bildigim kadariyla onun disinda izler icin bi krem falan iste bence doktordan
O zaman ben şöyle sonbahar kışa doğru bir doktora gideyim ve öyle kullanmaya başlayayım..