Sivilceli Ciltler Yardiiim!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kekik, papatya, limon ve biberiye (yaklaşık birer avuç) yarım litre gülsuyunda (ben gülsuyu olarak gülsarayı adlı markayı öneriyorum rosense den bin kat daha iyi) kaynatılıyor ve yeşil kilin içine süzülüp katılıyor daha sonra bu bulamaça 1 kahve kaşığı adaçayı esansı ekleniyor.

Bu canım buldum sonunda :)

Eki Görüntüle 1197014
Eki Görüntüle 1197015
Kizlar resimleride paylastim defalarca doktoro gittim.temizleme jeli kremler haplar herseyi kullandim nerdeyse.sonuc ne eskisinden daha cok sivilce.bu resimlerden bazilari sivilce bazilari ise kirmizi kirmizi iz olarak kaldi hic gecmiyolar

Valla canım benim üniversitede oda arkadaşımın senin gibi elmacık kemikleri kısmında aynı bu yoğunlukta çıkıyodu roaccutane kullandı 6 ay ve geçti hem de ne kızarıklık e başka bişi tertemiz bembeyaz oldu cildi. Benim de çene bölgemde yoğundu ben de kullandım en yakınımda görünce özellikle, ama bende iz kaldı kızarıklık kaldı cildim çukur çukur oldu ve sivilcelerim geçti ama bak bugün bile cildiyeye gittim. Yani tam olarak geçmiyo ama eskisi kadar yoğun da değil.yani senin elmacık kemiklerinde olduğu için sivilce yoğunluğun sende işe yarayabilir. İstersen eylül ekim gibi bi başla.ama iyi düşün ben pişman oldum mesela:):) biraz da araştır. İyi gelenler kadar gelmeyen hastalar da var bu ilaçla..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kekik, papatya, limon ve biberiye (yaklaşık birer avuç) yarım litre gülsuyunda (ben gülsuyu olarak gülsarayı adlı markayı öneriyorum rosense den bin kat daha iyi) kaynatılıyor ve yeşil kilin içine süzülüp katılıyor daha sonra bu bulamaça 1 kahve kaşığı adaçayı esansı ekleniyor.

Bu canım buldum sonunda :)

Bunu haftada kac kere yapmak gerekiyo peki canim ayy seni de ugrastirdim gece gece😁

Valla canım benim üniversitede oda arkadaşımın senin gibi elmacık kemikleri kısmında aynı bu yoğunlukta çıkıyodu roaccutane kullandı 6 ay ve geçti hem de ne kızarıklık e başka bişi tertemiz bembeyaz oldu cildi. Benim de çene bölgemde yoğundu ben de kullandım en yakınımda görünce özellikle, ama bende iz kaldı kızarıklık kaldı cildim çukur çukur oldu ve sivilcelerim geçti ama bak bugün bile cildiyeye gittim. Yani tam olarak geçmiyo ama eskisi kadar yoğun da değil.yani senin elmacık kemiklerinde olduğu için sivilce yoğunluğun sende işe yarayabilir. İstersen eylül ekim gibi bi başla.ama iyi düşün ben pişman oldum mesela:):) biraz da araştır. İyi gelenler kadar gelmeyen hastalar da var bu ilaçla..

İste aynen iyi gelenler kadar gelmeyenlerde var arkadaslarimdan tekrar edenlerde oldu doktorda cildin ilaca cok direncli falan diyince bende diyorumki bu ilaci da kullanirsam ya tekrar ederse bosuna bu stresi cekmis olucam diyorum

Ilk başlarda haftada 3 gün falan yapabilirsin etki göstermeye başlarsa ki ben eminim etkisi olucak, zamanla azaltırsın cildinin iyileşme durumuna göre inşallah hap kullanmadan kurtulursun canım ya

Ilk başlarda haftada 3 gün falan yapabilirsin etki göstermeye başlarsa ki ben eminim etkisi olucak, zamanla azaltırsın cildinin iyileşme durumuna göre inşallah hap kullanmadan kurtulursun canım ya

İnsallah canim cok sagol malzemeleri ayarlayip baslicam

Başka bi sitede bi kullanıcının paylaştığı 'la roche posay effaclar duo ' adında bi ürüne rastladım.bu ürün hem siyah noktaları hem sivilceleri geçirerek bir daha çıkmasını engelliyormuş.ayrıca geniş gözenekleride sıkılaştırıyormuş.Ayrıca kız önceki ve ürünü kullandıktan sonraki halini de paylaşmış.gerçekten fark var ben de almayı düşünüyorum eczanelerde satılıyormuş.sen de biraz daha araştırma yaparak alabilirsin

Ya ben çok daha kötülerinin geçtiğini gördüm canım üzülme sıkılma, kuzenimin cildi delik deşikti resmen o kil maskesiyle kurtuldu ama aktarda satılanlardan falan değil kendimiz toplamıştık kili bayaa doğaldı yani birde tarifi vardı değişik, demem o ki şifanın nerden geleceği belli olmuyor hapa başlayacaksan bile başlamadan önce her yolu denediğine emin ol

Kuzenine tarifini sorabilir misin canım

Canım limon bir avuç derken limın suyu mu anlamadım bende yaparım belki

Antibiyitikli hapta kullandim canim gecti tekrar basladi rouccutane inda tekrarlama ihtimali var okadar sikinti cekip tekrarlarsa kafayi yerim yani

bnmkı tekrarlamadı. en azından eskisi gibi olmadı sen bu ılaçları kullanırken fondoten sürüyosan yararını pek göremezsın. tekrarlasada çok çıkmıo. pekı o zmn ne yapmayı dusunuosunkı

Back
X