yardııım

sevka ava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
27
4
35
Kızlar merhaba, benim çok fazla akıntım var.kaç doktora gittim başka başka ilaclar fitiller yazdılar,kullandım ama fayda etmedi. Soğan suyu kürü duydum kullanmak istiyorum. Aranizda o kürü kullanan varmı? İyi geliyormu?

Akinti haricindeki sikayetleriniz nedir ki sogan kürü kullaniyorsunuz? Mantar olabilir mi? Doktorlar ne dedi?

mantarınız mı var? akıntı hepimizde var kardeş maalesef. soğan suyu ben yaptım ama akıntıya faydası olmadı doğrusu

Doktor infeksiyon var dedi.mantara yol aça biler dedi. Bideakintim kan gibi, kahverengi :KK43: başka ne yapa bilirim ?( bu arada kizlar b yeniyim tek tek medajlara cevap veremedim :KK43: yakında öğrenirim umarım :) )

Doktor infeksiyon var dedi.mantara yol aça biler dedi. Bideakintim kan gibi, kahverengi :KK43: başka ne yapa bilirim ?( bu arada kizlar b yeniyim tek tek medajlara cevap veremedim :KK43: yakında öğrenirim umarım :) )

Nasil kan gibi? Cok ilginc. Size miyom olabilir o zaman. Benim ablamda miyom var ve kahverengi akintilari oluyor. Iyi bir doktora gidin bakalim. Ne diyecek. Gecmis olsun.

Mantar olabilir.enfeksiyon demişler, kullanilan ilaçlar hic mi fayda etmedi?
Bir doktorla kalmayin bir cok doktora gozukun bence.

Kızlar merhaba, benim çok fazla akıntım var.kaç doktora gittim başka başka ilaclar fitiller yazdılar,kullandım ama fayda etmedi. Soğan suyu kürü duydum kullanmak istiyorum. Aranizda o kürü kullanan varmı? İyi geliyormu?
Güzelim sen doktora gittiğine emin misin.Ya da gittiğin kişilerin doktor olduğuna.3 tane doktor enfeksiyon diyecek ilaçlar verecek ilaç geçirmeyecek soğan kürü mü geçirecek.

ben kullanıyorum polikistik over için innaılmaz faydalı soğan kürü sayesinde adetlerim düzenli ...akıntılarada iyi geliyormuş benim akıntım yoktu ben adet düzeni için içmiştim...

ben yapmıştım adetim gecikerek geldi ama sağlam geldi sanırım biraz söktü pisliği..fakat maydonozlu süt ya da civanperçemi kürü daha etkili diye biliyorum ..iki türlüde kaynatıp buharına oturuyorsun daha açıklamalı topikler var kk da.

Canım bende de akıntı olur mesela ama beyaz ve kokusuz olur yanı bu normal ama okuduğum her yerde rengi koyu olan ve kokulu olan akıntılar tehlikelidir ve doktora başvurmak gerekiyor diye okudum sakın ihmal etme uzman bi doktora git

X