- 14 Haziran 2015
- 27
- 4
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor infeksiyon var dedi.mantara yol aça biler dedi. Bideakintim kan gibi, kahverengi başka ne yapa bilirim ?( bu arada kizlar b yeniyim tek tek medajlara cevap veremedim yakında öğrenirim umarım :) )
Yoğurt nasıl oluyoyogurt deneyin
Miyom tehlikelimi ? 3doktorda infeksiyon dediNasil kan gibi? Cok ilginc. Size miyom olabilir o zaman. Benim ablamda miyom var ve kahverengi akintilari oluyor. Iyi bir doktora gidin bakalim. Ne diyecek. Gecmis olsun.
Miyom tehlikelimi ? 3doktorda infeksiyon dedi
Yoğurt nasıl oluyo
Güzelim sen doktora gittiğine emin misin.Ya da gittiğin kişilerin doktor olduğuna.3 tane doktor enfeksiyon diyecek ilaçlar verecek ilaç geçirmeyecek soğan kürü mü geçirecek.Kızlar merhaba, benim çok fazla akıntım var.kaç doktora gittim başka başka ilaclar fitiller yazdılar,kullandım ama fayda etmedi. Soğan suyu kürü duydum kullanmak istiyorum. Aranizda o kürü kullanan varmı? İyi geliyormu?
ben kullanıyorum polikistik over için innaılmaz faydalı soğan kürü sayesinde adetlerim düzenli ...akıntılarada iyi geliyormuş benim akıntım yoktu ben adet düzeni için içmiştim...Kızlar merhaba, benim çok fazla akıntım var.kaç doktora gittim başka başka ilaclar fitiller yazdılar,kullandım ama fayda etmedi. Soğan suyu kürü duydum kullanmak istiyorum. Aranizda o kürü kullanan varmı? İyi geliyormu?
ben yapmıştım adetim gecikerek geldi ama sağlam geldi sanırım biraz söktü pisliği..fakat maydonozlu süt ya da civanperçemi kürü daha etkili diye biliyorum ..iki türlüde kaynatıp buharına oturuyorsun daha açıklamalı topikler var kk da.Kızlar merhaba, benim çok fazla akıntım var.kaç doktora gittim başka başka ilaclar fitiller yazdılar,kullandım ama fayda etmedi. Soğan suyu kürü duydum kullanmak istiyorum. Aranizda o kürü kullanan varmı? İyi geliyormu?
doktor diye gittim :) ama fayda etmediGüzelim sen doktora gittiğine emin misin.Ya da gittiğin kişilerin doktor olduğuna.3 tane doktor enfeksiyon diyecek ilaçlar verecek ilaç geçirmeyecek soğan kürü mü geçirecek.