yardiiimmm

askim_0277

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
73
11
18
35
Selamm kizlarr yarin adet olmam gerekiyo ama hic bir adet belirtim yok normal 3-4 gun oncesinde herzmn adet oncesi sancim olur bu sefer ara ara hafif batmalar yasiyorum ve bacagima vuruyor
Asiri yorgunluk ve uyku halim var ve bu aralar doymuyorum yedikce yiyesim geliyor .. sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi test aldim ama tek cizgi cikicak diye korkuyorum simdiden cvplar icin tskler

Bosa umutlandirmak istemem ama benim de ayni senin gibiydi belirtilerim 3_4 gun onceden baslardi baslamadi ve daha farkli agrilar cikti ortaya hamile okdugumu ogrendim darisi basina hayirlisiyla

Bekle cnm en dogrusu bu adetin iki uc gun gecsin test yap baktin yine yok kan testi yaptrip garantile derim ben

Bekle cnm en dogrusu bu adetin iki uc gun gecsin test yap baktin yine yok kan testi yaptrip garantile derim ben

Cnm dun gece dayanamayip idrar testi yaptim ama tek cizgi cikti.. sence erken diyemi cikmadi .. bugun beklenen adet hala gelmedi bi kac gun bekleyip idrar testi yapsam cikarmi eger hamileysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…