• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardııımmmmm...Paranoyak mı oluyorum nedir bu halim :(

narantikibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
4.691
2.426
173
Bu bdv bölümünde eşi ve eşinin ailesi kısmındaki dertleri okurken ya benim de eşim anne kuzusu olursa ya kv kp bana da böyle yaparsa ya şöyle ya böyle diye düşüne düşüne sevgilimin başının etini yiyorum.Bak böyle böyle oluyormuş annen öyle yaparsa ben şu şekilde karşılık veririm yok her istediğini yapamam diyorum.Şimdiden annesine yönelteceğim onu ama elimde değil burada okurken herkes şöyle yaparsanız daha iyi olur boyun eğmeyin kendi istekleriniz önemli tepenize çıkmasın deyince bende öyle konuşuyorum ve sevgilimi bıktırıyorum.

Ne yapmam lazım kızlar çenemi tutamıyorum bdv bölümünü okumayın demeyin elimde değil okumadan da olmuyor.Sanırım çok dobrayım hiç böyle alttan alttan söyleme durumum da yok neyse şak şak söylüyorum ağır oluyor sanırım...

aynı ben :)) ben de kayınvalide adayımla bir kere 5 dakkacık tanıştım geçen sene... daha kadını tanımam bilmem ( çünkü aileler arasında ciddi adımlar atılmadı) ama şimdiden bende kayınvalide fobisi oluştu... bi de benim şehrimden çok uzakta onların şehrinde yaşayacağız ileride...yok sevgilim ana kuzusu olursa yok annesini daha çok severse yok sürekli bizi çağırırlarsa yok öle yok böle şimdiden korkuyorum ve bunu sevgilime de yansıtıyorum yerli yersiz... yanı sen gibi dilimi tutamayıp antipatik bile görünebiliyorum sevgilimin gözünde.... allahtan sevgilim kalbimi biliyor da beni hep anlıyor alttan alıyor... ya bilmiyorum ben de paranoyak oldum kk yüzünden :)) sevgilim de biliyo sürekli kk ya takıldığımı o da diyo bazen "girme şuraya ya psikopata bağladın " die... hatta az önce tel de konuştuk onun çok uykusu vardı yatıcam dedi... ben de biraz nete takılcam dedim... nolur girme kk ye diyo sevgilitom yaa :)) sonra hadi kıyamadım gir gir dedi :)))

aynı ben :)) ben de kayınvalide adayımla bir kere 5 dakkacık tanıştım geçen sene... daha kadını tanımam bilmem ( çünkü aileler arasında ciddi adımlar atılmadı) ama şimdiden bende kayınvalide fobisi oluştu... bi de benim şehrimden çok uzakta onların şehrinde yaşayacağız ileride...yok sevgilim ana kuzusu olursa yok annesini daha çok severse yok sürekli bizi çağırırlarsa yok öle yok böle şimdiden korkuyorum ve bunu sevgilime de yansıtıyorum yerli yersiz... yanı sen gibi dilimi tutamayıp antipatik bile görünebiliyorum sevgilimin gözünde.... allahtan sevgilim kalbimi biliyor da beni hep anlıyor alttan alıyor... ya bilmiyorum ben de paranoyak oldum kk yüzünden :)) sevgilim de biliyo sürekli kk ya takıldığımı o da diyo bazen "girme şuraya ya psikopata bağladın " die... hatta az önce tel de konuştuk onun çok uykusu vardı yatıcam dedi... ben de biraz nete takılcam dedim... nolur girme kk ye diyo sevgilitom yaa :)) sonra hadi kıyamadım gir gir dedi :)))

ben kv adayımla görüşüyorum hani annelerimizde birbirini tanıyor iyi kadın erkek arkadaşımda nasıl olsa haftada 1-2 görcez yakın oturmayacağız dese de ben ya ona buna karışırsa evime gelir çok uzun kalırsa diyelim gittik sorun çıktı eşim annesinin gönlünü almamı isterse o üzülmesin diye istemediğim şeyi yapmak zorunda kalırsam vs vs burdaki olayları ya öyle olursa bende bunu yaparım diyorum sevgilimde kızıyo haliyle ortada fol yok yumurta yok. o olmaz öyle şeyler diyo ben oluyomuş ya banada olursa diyorum :) kv adayı ve ben birbirinden inatçı iki insan :) ne olacak halimiz ama yalnız değilmişim ohh

Son düzenleme:
işte canım aslında yanlış yapıyoruz bunlara şimdiden kafa yorarak yaşayıp göreceğiz...inşallah seninki de benim ki sorun çkarmaz ileride :)) artık çıkarırlarsa da ikimiz yine kk de buluşup dertleşiriz :)

işte canım aslında yanlış yapıyoruz bunlara şimdiden kafa yorarak yaşayıp göreceğiz...inşallah seninki de benim ki sorun çkarmaz ileride :)) artık çıkarırlarsa da ikimiz yine kk de buluşup dertleşiriz :)

inşallah konularımız dertleşmek için değil de ''Ohhh be kv hakkında kuruntularım yanlışmış melek o melek'' diye başlıklar açarız :)

ön yargılı olmayın herkesın kaynanası böyle olucak dıye bişi yokki heleki daha kadını tanımadan

bence bu bdv okuduğunuz konular sıze şöyle yol gösterebılır mesafeli olmak çok yuz göz olmadan evliliği sürdürmek bunlar altın kural neredeyse butun kv gelin meselelerınde sonuç buna çıkıyor

ön yargılı olmayın herkesın kaynanası böyle olucak dıye bişi yokki heleki daha kadını tanımadan

bence bu bdv okuduğunuz konular sıze şöyle yol gösterebılır mesafeli olmak çok yuz göz olmadan evliliği sürdürmek bunlar altın kural neredeyse butun kv gelin meselelerınde sonuç buna çıkıyor

Bende mesafeli olmak istiyorum ama sevgilim samimi olalım herkese karşı samimi ol yapma olma güler yüz falan ama böyle çok yapım değil evlendiğimizde ben iki aileye de yakın olmak istemiyorum kv 'ye buradan okuduklarım için anneme ise anneannemin ailemize karıştığı için ama sevgilim bunu yanlış anlıyor

Bende mesafeli olmak istiyorum ama sevgilim samimi olalım herkese karşı samimi ol yapma olma güler yüz falan ama böyle çok yapım değil evlendiğimizde ben iki aileye de yakın olmak istemiyorum kv 'ye buradan okuduklarım için anneme ise anneannemin ailemize karıştığı için ama sevgilim bunu yanlış anlıyor

ilerde düşünelecek şeylerı şimdiden dert edınıp bıde sevgılınıze anlatıp boşuna stres ortamı yapmayın bu gıbı şeylerı erkekler genelde yalnış anlar sonrasında en ufak bi sorunda sen zaten anneme önyargılıydın dıye yüzünüze vurur

ilerde düşünelecek şeylerı şimdiden dert edınıp bıde sevgılınıze anlatıp boşuna stres ortamı yapmayın bu gıbı şeylerı erkekler genelde yalnış anlar sonrasında en ufak bi sorunda sen zaten anneme önyargılıydın dıye yüzünüze vurur

çok haklısınız aslında annesini seviyorum ama bdv yi okuduktan sonra çoğu şeyi acaba şu niyetle mi söyledi diye kötü yönde çekebiliyorum :) çenemi tutacam artık köprüyü geçene kadar :)

Siz her şeyi çok yanlış anlamışsınız.

Yasaklayın kendinize burayı, engelleyin siteyi.

niye engelleyeyim ki öyle şey mi olur hem okuduğumu anlayabiliyorum yanlış da değil her şeyi sizler yazıyorsunuz benim sorunum bana da olacak korkusu başka bir şey yok anlamayla ilgili.

Back
X