• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıım :(

Kelebek1903

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
72
5
18
5.hazıranda avrupadan türkiyeye gidicem inşAllah burdan sigara götürücem kendimle ama 2 paket sadece sizce bi sorun cıkarmı, ben gizli içiyorum annem babam bilmiyor ortaya cıkmasını istemiyorum bu konu hakkında bişeyler bilen varsa yardım etsin lütfeen

Küçük Gelin

5.hazıranda avrupadan türkiyeye gidicem inşAllah burdan sigara götürücem kendimle ama 2 paket sadece sizce bi sorun cıkarmı, ben gizli içiyorum annem babam bilmiyor ortaya cıkmasını istemiyorum bu konu hakkında bişeyler bilen varsa yardım etsin lütfeen

Küçük Gelin

Türkiyede sigaramı yok ? farklımı ordakiler zaten anne babanızda bilmiyomuş getirmeyin

Türkiyede sigaramı yok ? farklımı ordakiler zaten anne babanızda bilmiyomuş getirmeyin

İyi akıl verdiniz saolun :)
Ben bilmiyorumuyum türkiyede sıgara olup olmadıgını... Benim içtigim markadan türkiyede yok.. Ordan alsam alışkın olmadıgım için içemiyicem.

Küçük Gelin

İyi akıl verdiniz saolun :)
Ben bilmiyorumuyum türkiyede sıgara olup olmadıgını... Benim içtigim markadan türkiyede yok.. Ordan alsam alışkın olmadıgım için içemiyicem.

Küçük Gelin

ben aldığım alkollü içecekleri bavula doldurup uçağa vermiştim. kimse de bir müdahale de bulunmadı.
2 paket derken 2 karton mu? kaç tane olacak yani içinde?

ben aldığım alkollü içecekleri bavula doldurup uçağa vermiştim. kimse de bir müdahale de bulunmadı.
2 paket derken 2 karton mu? kaç tane olacak yani içinde?

Bavula değilde el bagajına koymak istiyorum cünkü benim ve annemin eşyaları tek bavulda, oraya koysam annem görebilir.

Küçük Gelin

Kisi basi bir karton goture biliyorsun bildigim kadar bavula koyarsanda birsey olmaz canim. Annen ve babanlami gidiyorsun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kisi basi bir karton goture biliyorsun bildigim kadar bavula koyarsanda birsey olmaz canim. Annen ve babanlami gidiyorsun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet onlarla gidiyorum
Teşekkür ederim cevap için alırım artık öyleyse

Küçük Gelin

Havalimanında her şey olabilir. Çantanda şüpheli bir şey görürler çıkar bakayım derler. Bütün çantanı boşaltırlar. Onun garantisi yok ki.

Marlboro da mı içmedin hiç? Winston ya da. en kötü ondan alırsın.

Back
X