• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıımm!! Sevgilim şimdiden kilo alma diyor. Ne yapmalıyım??

bilgisahibi

Elhamdülillah
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
197
183
23
Arkadaşlar nereden Baksan evlenmeme 5 yıl var. o da Allah nasip ederse. ve sevgilim şimdiden kilo alma diye uyarılara başladı. sizce bu normal mi?? 1.60 boyum var, 51 kilodayım. Valla kilo meselesi açılınca deliriyorum. Bu konuları açması için erken ve henüz şişman olduğumu düşünmüyorum. tamam yanı bir az zayiflasam iyi olur ama ne bileyim. Bu durum ne gibi sorunlar açar?? Ne yapmalıyım?? birbirimizi çook seviyoruz

Arkadaşlar nereden Baksan evlenmeme 5 yıl var. o da Allah nasip ederse. ve sevgilim şimdiden kilo alma diye uyarılara başladı. sizce bu normal mi?? 1.60 boyum var, 51 kilodayım. Valla kilo meselesi açılınca deliriyorum. Bu konuları açması için erken ve henüz şişman olduğumu düşünmüyorum. tamam yanı bir az zayiflasam iyi olur ama ne bileyim. Bu durum ne gibi sorunlar açar?? Ne yapmalıyım?? birbirimizi çook seviyoruz
Aynı boyda 58 kiloyum. Kendimi kötü hissettim şimdi :(((

Aşırı kg yok ..
Hiç sevmiyorum uyarıcı model erkek. .
He ya, onu çok seviyorum ve sevgilim beni daha çok seviyor biliyorum. Ama şaşırdım yanı, ne yalan söyleyeyim. üst beden ince, benim ince, ama bacaklar üst bedene göre kalın, ne yapsam bilmiyorum??

Aynı boyda 58 kiloyum. Kendimi kötü hissettim şimdi :(((
Canım valla en iyisi takmamak ama ne bileyim sevince insanın zoruna gidiyor. Bazen beni sınır etmek için söylediğini düşünüyorum çünkü sinirli halimi çoi seviyor. değişik bir çocuk :D üzülmeye değmez biliyoruz ama valla yinede elimde değil

Canım valla en iyisi takmamak ama ne bileyim sevince insanın zoruna gidiyor. Bazen beni sınır etmek için söylediğini düşünüyorum çünkü sinirli halimi çoi seviyor. değişik bir çocuk :KK70: üzülmeye değmez biliyoruz ama valla yinede elimde değil
Benimki de yanaklarımı falan sıkıyor, oh ne güzel diyip kolumu ısırıyor falan :D Her biri bir model :) bi de bizim ilişkimiz başladığında ben 45 kiloydum. Kilo almamı isterdi. Fazla fazla aldım. Şimdi de ben huzursuzum. Bi de şimdi senin konuyu görünce böğrüme öküz oturdu :D :(
5dk önce de kiloma bakıp artık zayıflama vaktin geldi demiştim kendi kendime. :D

Benimki de yanaklarımı falan sıkıyor, oh ne güzel diyip kolumu ısırıyor falan :D Her biri bir model :) bi de bizim ilişkimiz başladığında ben 45 kiloydum. Kilo almamı isterdi. Fazla fazla aldım. Şimdi de ben huzursuzum. Bi de şimdi senin konuyu görünce böğrüme öküz oturdu :D :(
5dk önce de kiloma bakıp artık zayıflama vaktin geldi demiştim kendi kendime. :D
Canım ya, valla yat kalk dua et sen :D ayıptır sorması, evlendikten sonra mı kilo al dedi. yoksa evlenirken falan mı?? yani biz evlensek ilişkiye göre mi fikri değişir valla kafam çok karışık

Erkekler kendilerine bakmadan anca kadınlara yükleniyolar.Kendisi cok mu dikkat ediyor 10 yıl sonra klasik göbekli erkek modeli olup cıkar.:110:

Bişey dicem de siz kilolu değilsinizki hatta zayıf kategorisine giriyorsunuz bence dikkat edip böyle kalırsanız gayet normal kilodasınız. Sevgiliye gelince sizde onu bi konuda uyarın bakalım nasıl oluyormuş mesela sakallarını uzatma çirkin oluyosun falan diyin :D

Henüz reşit değilim. Uzaktan akrabayız, birbirimizi tanıyoruz. yıllardır beni seviyordu. şimdi ise beraberir ve ayrı şehirler :KK43: Yinede çok seviyoruz. İnşallah zamanla bu düşüncesinden vaz geçer :KK70:

Yanlış anlama beni ama seni olduğun gibi sevmeyecek insanla vakit kaybetme.
Hamilelikte ne yapacaksın ? O zaman davul gibi oluyor insan.

Off tam da şişman sevgilim filmini izlerken denk geldi konu :D
Eski bir şişman olarak, hala derinden etkiliyor beni bu konu.
Ahh ahh eski günlerim geldi aklıma, A... burger falan diye dalga geçerlerdi benle de. :KK14:

Bişey dicem de siz kilolu değilsinizki hatta zayıf kategorisine giriyorsunuz bence dikkat edip böyle kalırsanız gayet normal kilodasınız. Sevgiliye gelince sizde onu bi konuda uyarın bakalım nasıl oluyormuş mesela sakallarını uzatma çirkin oluyosun falan diyin :D
Hahhaah Allah iyiliğinizi versin :D onun kilosu zaten normal bana göre. Dün diyor ki spor yapıyorum, bende yapma zayıflama dedim. Şaşırdı :D ama benim kadar şaşırmamıştır :P

Back
X