• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıımm!! Sevgilim şimdiden kilo alma diyor. Ne yapmalıyım??

Bende 1.70 55 kgyim ve ayni boy kilo ve boyda olanlardan daha ince gorunuyorum erkek arkadasimda bana kilo alma kilo ver deyip duruyor ama onemsemiyorum guluyorum kendine bak sen diyorum bence memleket meselesi haline getirmeye gerek yok sencne kadar umursarsan oda ciddi olmaya baslar
Anladım sağolun, ben zaten çok büyütmüyorum. Sadece bu konunun şimdiden açılması garip geldi. Ama yorumlara baktıysaniz anlarsınız, bunca insan arasında 1-2 kişi beni anlayabildi. Tesekkur ederim, bu konuyu umursamadiğimı ona yansitayim. Ama konunun tekrar açılacağını sanmıyorum. Bir kaç kere açıldı ama artık acmiyor.

Ben seni anladim aslinda sen simdiden buna takarsa ilerde ne konuma geliriz diye dusunuyosun muhtemelen ama emin ol ilerde daha samimi olup isi dalgaya aliyosun sonucta sen ciddi anlamda kendini salmadiysan ve dikkat ediyosan icin rahat olsun bana erkek arkadasim saka yollu diyor tabi birde senin erkek arkadasinin soyleme tarzida onemli
Anladım sağolun, ben zaten çok büyütmüyorum. Sadece bu konunun şimdiden açılması garip geldi. Ama yorumlara baktıysaniz anlarsınız, bunca insan arasında 1-2 kişi beni anlayabildi. Tesekkur ederim, bu konuyu umursamadiğimı ona yansitayim. Ama konunun tekrar açılacağını sanmıyorum. Bir kaç kere açıldı ama artık acmiyor.

Ben seni anladim aslinda sen simdiden buna takarsa ilerde ne konuma geliriz diye dusunuyosun muhtemelen ama emin ol ilerde daha samimi olup isi dalgaya aliyosun sonucta sen ciddi anlamda kendini salmadiysan ve dikkat ediyosan icin rahat olsun bana erkek arkadasim saka yollu diyor tabi birde senin erkek arkadasinin soyleme tarzida onemli
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Ben kendimi salmadım, salamam. Kim kilolu, şişman diye sevinir ki. Bana düzgün bir şekilde sordu, zaten dik konuşsaydı ben bu kadar bile rahat olamazdım. Ben bu güne kadar hiç kırmak istemedi, ve isteyerekte, sinirlerde kırmadı, çok şükür. Çok sağolun :D gerçekten beni mutlu ettiniz, Allah'da sizi mutlu etsin

Back
X