- 7 Kasım 2015
- 19
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi Yorgun girl
-
Keske sevdiğini anlasan ve Pişman olsaGitti.. Aaa ben seviyormuşum deyip geri mi dönsün? Olmasın pişman, dönmesin de. Bak bu senin için hayırlı olan.
Bu adamdan bi b.k olmaz kusura bakma, sevgiyi anlamak için gitmek mi gerekir?
Sevmiyorsan sevmiyorsun kardeşim bitti.
Adam gibi net olsa, böyle de aklını karıştırmasa senin.
Dönerse de evlenme bu adamla, çocuk oyuncağımı bu?
Bir senemi çaldı ama çok zoruma gidiyo pismanligini görmek istiyorum sadeceÇok değil birazcık kadınlık gururu ne olur?
Ne diye oynatıyorsunuz kendinizle, duygularınızla?
Beyim bakacakmış da zaman lazımmış da brrh breh breh.
Bir düşünün bakalım sevgi besleyen bir erkek bu lafları söyler mi?
Yapmayın Allah aşkına ciddiyet düşüncesi yok, sevgisi şüpheli (bence şüphe yok ama) aşktı meşkti saçmalıyor. Sormazlar mı adama 1 senedir aklın neredeydi diye.
Lütfen mantıklı olun biraz.
Biz de geçtik o yollardan ölmedik acıdan.
Bir senemi çaldı ama çok zoruma gidiyo pismanligini görmek istiyorum sadece
Pişman olduğunu beni istediğini görmek istiyorum canım yaniyo çok80 yaşında mısın 1 sene mi çaldı ne yahu daha önünde seneler var, hem 1 sene mi çaldı diyosun hem de gelsin daha da çalsın derdindesin
Peki gercekten sevdiğini anlarsa ve evlenmek istiyorum derse ki bu onun için çok büyük bişey bunu biliyorum ozaman da mı sevgisine inanmayimBak tatlım konuyu acmissin ki herkes aynı fikirde bu çocuktan sana ne yar olur diyar. Burada tecrübesi olan bu yıllardan geçen bizler yazıyoruz. Seni yedek tutuyor bu çocuk cevabı açık ve net. Erkek dediğin sevgisinin arkadasında aslan gibi durur. Bu adam degil. En başında açını çek ve unut. Tekrar denersen aynı sonuç ve daha fazla hüsran.
Karar senin. Hakkında hayırlısı olsun
Sende böyle dengesizlikler oluyor mu acaba :/Bende terazi burcuyum üstüme alınmalı miyim
sevgini haketmeyen insanlar için çok da canını sıkma bence. en iyisi bi öyle bi böyle konuşup sana karşı net olmayan insanları hayatından çıkarman. kafan rahat olur enazından:)[/QUOTE
Sende böyle dengesizlikler oluyor mu acaba :/
Yol ver gitsin canım o seni hak etmiyor
Amaaaaa sevgi herșey değil iște, hak edeni seveceksin ișin sırrı bu canımBiliyorum ama seviyorum işte
Neler gelip geciyor bir bilsen. Kac yasindasin bilmiyorum ama ilerde iyikilerin olur. Bak buda hayatin sana bi dersi belkide. Ilerde daha tecrubeli olarak hayatina devam etDöner diye düşünüyorum zaten ama artık guvenemem onaçok seviyorum nasil geçecek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?