• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIIMMM KIZLARR :( LÜTFEN Bİ BAKIN

:cool:Ayrıca evlenmek öyle çokta matah bişi değil. Öyle evlilik konusulunca çokda ciddili bişi olmuyo :cool:

Her gelişinde daha anlamsız olacak her gidişinde de daha ağır yaralar bırakıcak. Kendine yazık etme seni sevecek değer verecek el üstünde tutacak biriyle ol. Denenmişi deneme....

Neler gelip geciyor bir bilsen. Kac yasindasin bilmiyorum ama ilerde iyikilerin olur. Bak buda hayatin sana bi dersi belkide. Ilerde daha tecrubeli olarak hayatina devam et
25 yaşındayım daha öncede ilişkim oldu ama en uzun bununla bir yıl kolay gelmiyor sadece sevdiğini görmek istiyorum sabah yine mesaj attı cevap vermedim ne yapmak istiyo :(

İlk defa bu kadar net tavır koydum sildim heryerden cevap vermedim ne biliyim sevdiğini anlamaz mi bu süreçte uğraşirsa öylesine mi uğraşır acaba
Her gelişinde daha anlamsız olacak her gidişinde de daha ağır yaralar bırakıcak. Kendine yazık etme seni sevecek değer verecek el üstünde tutacak biriyle ol. Denenmişi deneme....

1. Yaşın kaç? 2. Onun yaşı kaç?

Bak canım. Evlenmeyi isteyen OLGUN insanlar ikilemde kalmaz. Ya evlenmek istiyordur ya da evlenmek istemiyordur. Sana bunları söyleyen erkek o kıvama gelmemiş hala.
Ben 25 o 26 yaşında ikimizde işi gücü iyi ama çok dengesiz biri git gelleri çok var iki defadir mesaj atiyo cevap vermiyorum görmek istiyo ben ilk defa bu kadar net tavır koydum seviyosa ugrasmaz mi ya da neden uğraşır ki

Kızlar aranıza yeni katıldım bugün içim yaniyo bana akıl verin :KK43: bir yıllık ilişkim bitti sevgilim çok dengesizdi terazi burcu herneyse üç aylıkken askere gitti altı ay asker yolu bekledim ilgimi sevgimi hep belli ettim destek oldum ona hep ama bu süreçte çok da korkuyodum gelince ne yapar diye neyse geleli dört ay oldu bide evlilikten korktuğunu falan da derdi sevdiğinden pek de emin değildim sevgilim daha önce sevgilileriyle rahat takılmış ben inancimdan dolayi mesafeliydim hep bu konuda taktir ettiğini de derdi tabi arada şikayet de ederdi bu durumdan gelince arkadaşlarıyla tanıştırdı hersey iyiydi de ama bi ara evlilikten konuşurken seni seviyorum ama aşık da olmam lazım dedi orda benim için bitti tabi neyse bırakmadı çok seviyorum senden vazgecmem falan deyil beni ikna etti sonrada evlenecegimiz tarihi bile konuştuk ama sonrasında çok değişti iki defa ayrıldık deyip geri dönüşler falan en son bugün beni sevip sevmediği sordum kafam çok karışık bana zaman ver ayrilmayalim falan dedi ama ben bitti artık dedim çünkü sevgisizligi çok zoruma gitti :KK43: bekle beni dönecem diyo bi de bende istemiyorum bitti artık dedim şimdi napacam hiç mi sevmedi beni dönmez mi acaba sevdiğini anlamaz mi hiç nolur bi akıl verin özellikle bu durumu yaşayanlar
evladım kendine garezinmi var ayrıl gitsin ya

Kusura bakma ama sanki karsimda 25 değilde 16 yasindaki lise ogrencisi duruyor. Sende söylüyor sun dengesiz diye daha bu adamla nasil bi denge kuracaksin. Bizden ne duymak istiyorsun '' evet seni seviyor , sevmese arayip sormaz '' dememizi mi? Kusura bakma canim ama bu site zaten bunun için var, senin goremediklerini sana gostermek icin. Ayrica 1 sene öyle cok uzun bi zaman falanda degil. Yani bi kimseyi tanimaya yetecek kadar hiç değil. O yüzden birak kendini kandirmayida önüne bak. Yoksa burada başka mutsuz konularinida görürüz Allah korusun. .

Ih
Kızlar aranıza yeni katıldım bugün içim yaniyo bana akıl verin :KK43: bir yıllık ilişkim bitti sevgilim çok dengesizdi terazi burcu herneyse üç aylıkken askere gitti altı ay asker yolu bekledim ilgimi sevgimi hep belli ettim destek oldum ona hep ama bu süreçte çok da korkuyodum geollince ne yapar diye neyse geleli dört ay oldu bide evlilikten korktuğunu falan da derdi sevdiğinden pek de emin değildim sevgilim daha önce sevgilileriyle rahat takılmış ben inancimdan dolayi mesafeliydim hep bu konuda taktir ettiğini de derdi tabi arada şikayet de ederdi bu durumdan gelince arkadaşlarıyla tanıştırdı hersey iyiydi de ama bi ara evlilikten konuşurken seni seviyorum ama aşık da olmam lazım dedi orda benim için bitti tabi neyse bırakmadı çok seviyorum senden vazgecmem falan deyil beni ikna etti sonrada evlenecegimiz tarihi bile konuştuk ama sonrasında çok değişti iki defa ayrıldık deyip geri dönüşler falan en son bugün beni sevip sevmediği sordum kafam çok karışık bana zaman ver ayrilmayalim falan dedi ama ben bitti artık dedim çünkü sevgisizligi çok zoruma gitti :KK43: bekle beni dönecem diyo bi de bende istemiyorum bitti artık dedim şimdi napacam hiç mi sevmedi beni dönmez mi acaba sevdiğini anlamaz mi hiç nolur bi akıl verin özellikle bu durumu yaşayanlar
Askerde seni ümitlendirmiş sen ona destk olmuşssunki cok bencil biri..

Askerdn geldiktn sonrada başkalrına gönül koymuş kafasını karıltırn kızlar olmuş boşver bir gün onada bi kız senin degerini anlamasını sağlar üzülme boşver artık sevgini falanda belli etme sessiz kal bi süre o geri dönecektir ama kıymet ne bilmiyor bunu bil

Ih
Askerde seni ümitlendirmiş sen ona destk olmuşssunki cok bencil biri..

Askerdn geldiktn sonrada başkalrına gönül koymuş kafasını karıltırn kızlar olmuş boşver bir gün onada bi kız senin degerini anlamasını sağlar üzülme boşver artık sevgini falanda belli etme sessiz kal bi süre o geri dönecektir ama kıymet ne bilmiyor bunu bil
Çok doğru dedin inşallah kıymetimi anlar ve cok pişman olur zaten kaç defadir yazdı sanırım gitmeden görmek ikna etmek istiyo ama bu sefer öyle kolay değil :(

Peki gercekten sevdiğini anlarsa ve evlenmek istiyorum derse ki bu onun için çok büyük bişey bunu biliyorum ozaman da mı sevgisine inanmayim

Bak tatlim benle aynı yaştasın. Ve kendimi yerine koyuyorum ben asla bir kere daha arkama dönüp bakmazdım. Yok pişman olsun yok bir yıl verdim hepsi boş. Şöyle düşün ilerde evlenip acı çekeceğine şimdi çek acını kurtul bu çocuktan. Ama sen bu çocuktan kurtulmazsın yarın bir gün evlenirsin çok değil bir yıl sonra buraya konuyu acarsın. Sizi dinlemedim pişmanım diye. Mantığını kullan derim ben
51063544_02.jpg

Kızlar aranıza yeni katıldım bugün içim yaniyo bana akıl verin :KK43: bir yıllık ilişkim bitti sevgilim çok dengesizdi terazi burcu herneyse üç aylıkken askere gitti altı ay asker yolu bekledim ilgimi sevgimi hep belli ettim destek oldum ona hep ama bu süreçte çok da korkuyodum gelince ne yapar diye neyse geleli dört ay oldu bide evlilikten korktuğunu falan da derdi sevdiğinden pek de emin değildim sevgilim daha önce sevgilileriyle rahat takılmış ben inancimdan dolayi mesafeliydim hep bu konuda taktir ettiğini de derdi tabi arada şikayet de ederdi bu durumdan gelince arkadaşlarıyla tanıştırdı hersey iyiydi de ama bi ara evlilikten konuşurken seni seviyorum ama aşık da olmam lazım dedi orda benim için bitti tabi neyse bırakmadı çok seviyorum senden vazgecmem falan deyil beni ikna etti sonrada evlenecegimiz tarihi bile konuştuk ama sonrasında çok değişti iki defa ayrıldık deyip geri dönüşler falan en son bugün beni sevip sevmediği sordum kafam çok karışık bana zaman ver ayrilmayalim falan dedi ama ben bitti artık dedim çünkü sevgisizligi çok zoruma gitti :KK43: bekle beni dönecem diyo bi de bende istemiyorum bitti artık dedim şimdi napacam hiç mi sevmedi beni dönmez mi acaba sevdiğini anlamaz mi hiç nolur bi akıl verin özellikle bu durumu yaşayanlar
Seni elinin altında tutup gönlünü eğlendirmek istiyor kısa ve net

Back
X