Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma kontrle gidicem bakalım ne dicek dahada yamuldu isin kotusu .syamukluk icin ameliyat olmussun hala yamukmus alla alla.meraj ettim.
Canım burda bi arkadaş paylaşım yapmış ama şimdi bulabilir miyi bilmiyorum. Burnunuz çok benziyor. O da ameliyat sonrası yamukluktan şikayetçiydi. Sonra 1 yıl sonraki fotoğrafını paylaşmış ve gayet de güzeldi burnu. senin burnun da şu an yamuk değil bence. Şişlik vardır ödem vardır. Moralini bozma ve zamana bırak benceBöyle düzelir mi ki![]()
Insallah duzelir tesekkur ederimCanım burda bi arkadaş paylaşım yapmış ama şimdi bulabilir miyi bilmiyorum. Burnunuz çok benziyor. O da ameliyat sonrası yamukluktan şikayetçiydi. Sonra 1 yıl sonraki fotoğrafını paylaşmış ve gayet de güzeldi burnu. senin burnun da şu an yamuk değil bence. Şişlik vardır ödem vardır. Moralini bozma ve zamana bırak bence
hangisi önce hangisi sonraBöyle düzelir mi ki![]()
Alttaki öncesi üsteki sonrası .shangisi önce hangisi sonra
deriniz kalın mı ince mi ?Alttaki öncesi üsteki sonrası .s
Bilmiyorum ki sormadim doktorum soylemedi kapali teknikle yapti birazda uzun surmus 2 de girip 6 da cıktımderiniz kalın mı ince mi ?
İcinde cok yamukluk varmis kemikte vardi sinuzit et hafif sola dogru yamukluguda vardi rahat nefes alamiyordum o yizden oldum bide son zamanlarda zorladigim ocin kanama olmaya baslamiştiAlttaki gayet duzgun gorunuyor. Gorunus acisindan problem yokmus onceden. Nefes alma problemi mi vardi?
Su an odemler vardir sekli degisir zamanla.
Merhaba kızlar 1 ay once burunumda et kemik va sola dogru hafif yamukluk nedeniyle ameliyat oldum burnum hala yamuk normal mi
Merhaba kızlar 1 ay once burunumda et kemik va sola dogru hafif yamukluk nedeniyle ameliyat oldum burnum hala yamuk normal mi
Öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığınız durum galet normal ben
Burun çok uzun zamanda iyileşiyor. Ben 1. yılımı doldurdum ama halen şişlik var örneğin. Doktorunuza danışıp ondan nasıl masaj uygulayabileceğini öğrenin masaj çok işe yarayacaktır.
Noldu BiraZda olsa düzeldi mi Bende ameliyat olalı 3 hafta filan oldu burnum çok kötü durumda eski halimi özler oldum senin burnuma baktım ve benimkinin yanında gerçekten şükretMerhaba kızlar 1 ay once burunumda et kemik va sola dogru hafif yamukluk nedeniyle ameliyat oldum burnum hala yamuk normal mi
Noldu BiraZda olsa düzeldi mi Bende ameliyat olalı 3 hafta filan oldu burnum çok kötü durumda eski halimi özler oldum senin burnuma baktım ve benimkinin yanında gerçekten şükret
Bende 20 gün önce ameliyat oldum üstelik bu 2. Oldu bende ucunu beğenmiyordum şiş gibiydi. Ve şuan yine şiş doktora sordum yaklaşık 3-6 ayda tam olarak oturacak kendi şekli şuanda bu değil dedi