YARDIM 1 ay oldu burnum hala yamuk

Geçmiş olsun doktorunuz kimdi acaba bi de tıkanıklık geçti mi

Doktorum ismail melih kuzu bezmialemde pek arastirmadim da doktor kendisi uzman flen degil baslarinda profosor duruyor onlar ameliyati yapiyor doktor seciminde hata yaptim arastirmadan hemen oldum .s

Bir ay olduysa belki sadece ödemdir
Kıkırdak hafızası denen durumun bir ayda oluşacağını sanmıyorum ..

Bir ay olduysa belki sadece ödemdir
Kıkırdak hafızası denen durumun bir ayda oluşacağını sanmıyorum ..
Benim ameliyattan çıktığımdan beri eğri. Ve doktorum üçüncü muayenemde kıkırdak hafızasından bahsetmişti. Henüz 2 haftalık burunda pek gerçekçi gelmemişti son kontroldeyse hayır eğri değil dedi kendisiyle çelişti anlayacağın inşallah ödemdir. Gerçi C harfi gibi bir ödem nasıl olacak bilmiyorum ama beklemekten ve araştırmaktan başka elimden birşey gelmiyor

Benim ameliyattan çıktığımdan beri eğri. Ve doktorum üçüncü muayenemde kıkırdak hafızasından bahsetmişti. Henüz 2 haftalık burunda pek gerçekçi gelmemişti son kontroldeyse hayır eğri değil dedi kendisiyle çelişti anlayacağın inşallah ödemdir. Gerçi C harfi gibi bir ödem nasıl olacak bilmiyorum ama beklemekten ve araştırmaktan başka elimden birşey gelmiyor

Aynen beklicez

merhaba şekil alması zaten 6 ayı buluyor bende ameliyat oldum 3 hafta oldu bende de sola doğru yamukluk vrdı ameliyat öncesi hatta doktorum bana baştan söyledi o kemik beyine çok yakın alıp tamamen düz yapamayabilirim tehlikeli beyine yakın olduğu için dedi kabul edersen yaparım dedi şimdi eski burnuma göre çok şükür iyi

Öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığınız durum galet normal ben

Burun çok uzun zamanda iyileşiyor. Ben 1. yılımı doldurdum ama halen şişlik var örneğin. Doktorunuza danışıp ondan nasıl masaj uygulayabileceğini öğrenin masaj çok işe yarayacaktır.
Merhaba size birşey sormak istiyorum bende ameliyat olalı 3 hafta oldu dün kontrole gitmiştim doktor masajı iyi yapamamışsın daha kıkırdak olarak duruyor burun üstü kemiğin dedi bu şekilde kalırsa iz yapabilir dedi şuan deri kemiğe yapışık gibi siz masajı ne şekilde yaptınız ne kadar uyguladınız masaj?

Merhaba size birşey sormak istiyorum bende ameliyat olalı 3 hafta oldu dün kontrole gitmiştim doktor masajı iyi yapamamışsın daha kıkırdak olarak duruyor burun üstü kemiğin dedi bu şekilde kalırsa iz yapabilir dedi şuan deri kemiğe yapışık gibi siz masajı ne şekilde yaptınız ne kadar uyguladınız masaj?

Bana masaj vermedi gerek yok dedi yapmadim bende

Canım benim doktorumda masajı çok hafif yapmışsın demişti baya bastırarak masaj yapmamı söylemişti ama çoğu doktor önermiyor bu durumu. Galiba bu doktorların BiraZda suçu hastaya atma şekli

Back
X