Yardım:10 haftalık hamileyim ama 6 haftalık gözüküyo

dudu260

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
32
4
86
Eskişehir
arkadaşlar hepinize geçimiş olsun.BENDE AYNI DURUMDAYIM MORALİM ÇOK BOZUK AĞLAMAKTAN HELAK OLDUM.BEN POLİKİST HASTASIYIM ARA ARA ADET DÜZENSİZLİĞİM OLUYODU.EN SON ADETİM 18 NİSANDI.BEN 27 MAYISTA KAN TESTİ İLE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM BİR SEVİNÇ ANLATAMAM.29 MAYISTA DR GTTİM DR HAFTAYA GEL DEDİ HAFTAYA GTİM KESE GÖRÜNDÜ.27 HAZİRAN YANİ BUGÜN BAŞKA Bİ DR GTTİM DR KAÇ HAFTALIKSIN DEDİ BENDE NORMAL OLARAK 10 DEDİM UTROSANA SOKTU AMA YÜZÜ DEĞİŞTİ YOK SEN 10 HAFTALIK DEĞİLSİNDEDİ.VAJİNAL MUAYEENE ETTİ KESEYİ GÖRDÜ BEBEK FASÜLYE TANESİ KADAR VE 6 HAFTALIK DEDİ.HAFTAYA YİNE GEL DEDİ.ŞİMDİ ÇOK KÖTÜYÜM DR GEÇ GEBELİK OLABİLİR DEDİ ÜZÜLME DEDİ.AMA BEN ÇOK KÖTÜYÜM AKLIMA NELER GELİYO ANLATAMAM.LÜTFEN BENİM GİBİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUN.

canım benim üzülme ağlayacak üzülecek ne var senin sağlığın yerinde olsun o kadar kendinizi heba etmeyin lütfen benim esim doğuda polis ben batıdayım izne 20 sinde geldi 2 gün sonra gitmek zorunda kaldı adet başlangıc tarihim 5 i idi yani eşim adetimden 15 gün sonra geldi bir sonraki ayın 11 inde hamile olduğumu öğrendim ama doktorumun hesabı 5 inden itibaren yani ona göre bebek neredeyse 5 haftayı gecmiş gibi bir hesaptı bende gercekten çok sinirlendim hangi teoriye göre hesap yağıyorsunuz ben meryem anamıyımda koca olmadan 5 inde hamile kalıcam benim kocam 20 sinde geldi 22 sinde gitti o iki üc günlük sürecte hamile kaldım en sonunda beni ultrasona gönderdi iki ayrı ultrasona girdim ikisindede en fazla 2 gün oynuyordu arada yani ultrasonla benim esimin geldiği tarihler tutuyordu ben senin ultrason sonuclarına inanıyorum sahsen doktorların hesaplarına bırakmayın canınızıda sıkmayın lütfen hadi sürekli esi yanında olan için tarih belki bilinmeyebilir ama ultrason sadece bi kaç gün yanılıyor doktorlara kalırsak mahvoldukk...

kötü birşey olduğunu sanmıyorum,içini ferah tut,geriden gelmesi dert değil,yeter ki sağlıklı olsun.elbet zamanla aradaki fark kapanır iyi bir beslenmeyle.

Yumurtlama gününü tespit etmek için adetin son gününden geriye doğru sayılmalıdır. Yumurtladıktan sonra 14’üncü gün adet görülür, yani 28 günde bir adet gören bir kadında yumurtlama günü 14’üncü gündür, ancak 35 günde bir adet gören bir kadının yumurtlama günü 21’inci gündür. Doğru yumurtlama gününü hesaplamak için beklenen regl tarihinden 14 gün gerisinde olduğu için bebek isteyen kadınların genelde bu tarihleri takip etmesi daha doğrudur.bir prof kadın kastalıkları uzmanından edindiğim bilgi buna göre hesaplarsan gebe kaldığın tarih ortaya cıkar bebeğinde o kadarlıktır..benim hamile kalma aşamamda tam bu tarihte idi son adet tarihim 5,i... eşimin geldiği tarih 20 si arada 15 günlük dönem yumurtlama dönemim bunları üzülmemen için yazıyorum sevgili Atam beni Türk doktorlarına emanet edin demiş ama bilmiyor ki o türk doktorları gün geldiğinde tozutmuş işi savsaklamışş insan canı bir hiç her işin ucu para bir an önce işimi yapıyım hasta defolup gitsin basımdan..gibi düsünceler o kadar cok ki beni türk doktorlarına emanet etmesinler hamileliğim sıkıntılı geciyo hastaneye yattım ve bir doktorun gebe bir kadına tedavi adı altında ne işkenceler ettiğini gördüm o nedenle doktorların dedikleri değil benim sağlık konusunda arastırmalarım sonucu bana müdahale edebilirler...dikkatli ol canım....

çok haklısın ben ısrarla polikist tedavsi için 1 yıl aynı dra gttim.işte odr bana hamile oldumu ve tarihimi söledi.ama yalnış tarih ve bu dr benm polikist oldumu bilişyıdu.ama ne hikmetse beni unuttu.ve baska bi hasta ile karstrdı.

tatlım anlattığın olayın aynısı ablamın başına geldi.Hamile olduğunu 2 aylıkken öğrendi daha önce ortaya çıkmamıştı 2 aylık hamile olması lazım ama dr lar 1 aylık diye tutturmuştu baya bi haftalarca bulamadılar tam zamanını.Kanalda yapışma vardı ablamın ve hamile kalman çok zor diyolardı 1 yıldır olmuyordu şans eseri geç döllenmeyle olmuş :46: hatta o kadar belirsizleşti ki doğum tarihini bile yanlış hesaplamışlar doğum günü gittiklerinde çocuk zehirlenmek üzereymiş apar topar sezaryanla aldılar ama şimdi maşallahı var inş sen de bebeğini alcan böyle kucağına bişey yoktur merak etme :)

arkadaşlar hepinize geçimiş olsun.BENDE AYNI DURUMDAYIM MORALİM ÇOK BOZUK AĞLAMAKTAN HELAK OLDUM.BEN POLİKİST HASTASIYIM ARA ARA ADET DÜZENSİZLİĞİM OLUYODU.EN SON ADETİM 18 NİSANDI.BEN 27 MAYISTA KAN TESTİ İLE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM BİR SEVİNÇ ANLATAMAM.29 MAYISTA DR GTTİM DR HAFTAYA GEL DEDİ HAFTAYA GTİM KESE GÖRÜNDÜ.27 HAZİRAN YANİ BUGÜN BAŞKA Bİ DR GTTİM DR KAÇ HAFTALIKSIN DEDİ BENDE NORMAL OLARAK 10 DEDİM UTROSANA SOKTU AMA YÜZÜ DEĞİŞTİ YOK SEN 10 HAFTALIK DEĞİLSİNDEDİ.VAJİNAL MUAYEENE ETTİ KESEYİ GÖRDÜ BEBEK FASÜLYE TANESİ KADAR VE 6 HAFTALIK DEDİ.HAFTAYA YİNE GEL DEDİ.ŞİMDİ ÇOK KÖTÜYÜM DR GEÇ GEBELİK OLABİLİR DEDİ ÜZÜLME DEDİ.AMA BEN ÇOK KÖTÜYÜM AKLIMA NELER GELİYO ANLATAMAM.LÜTFEN BENİM GİBİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUN.

Polikistik hastalarında yumurtlama ve döllenme geç olur, bu konuda dr.unuzun sizi bilgilendirmiş olması lazımsı. Şahsen benimde bir hafta geride. Dopplere başka bi dr.a gittiğimde hafta olarak geride demişti. Bende biliyorum,polikistik hastasıyım dedim. O zaman mesele yok dedi. Bence sende canını sıkma, bebeğine yazık annesi :54:

Son düzenleme:
çok sağolun arkadaslar.benm aklıma takılan şey ben 27 mayısta haile oldmu öğrendiğimde değerim 594.48 idi oda ortalama 3 hafta şimdi ayın 27 si yani tam 4 hafta daha geçti.yani tahminn 8 hafta ama utrosona 6 hafta ve kalp atışı hala yok

çok sağolun arkadaslar.benm aklıma takılan şey ben 27 mayısta haile oldmu öğrendiğimde değerim 594.48 idi oda ortalama 3 hafta şimdi ayın 27 si yani tam 4 hafta daha geçti.yani tahminn 8 hafta ama utrosona 6 hafta ve kalp atışı hala yok

Fetüs 5mm'yi aşınca kalp atışı duyuluyor. Vajinal USG ile 5,5-6 hafta, karından yapılan USG ile 6,5-7. haftadan itibaren görülüyor. 1-2 hafta daha sabret bakalım, hayırlısı olsun :34:

tatlım anlattığın olayın aynısı ablamın başına geldi.Hamile olduğunu 2 aylıkken öğrendi daha önce ortaya çıkmamıştı 2 aylık hamile olması lazım ama dr lar 1 aylık diye tutturmuştu baya bi haftalarca bulamadılar tam zamanını.Kanalda yapışma vardı ablamın ve hamile kalman çok zor diyolardı 1 yıldır olmuyordu şans eseri geç döllenmeyle olmuş :46: hatta o kadar belirsizleşti ki doğum tarihini bile yanlış hesaplamışlar doğum günü gittiklerinde çocuk zehirlenmek üzereymiş apar topar sezaryanla aldılar ama şimdi maşallahı var inş sen de bebeğini alcan böyle kucağına bişey yoktur merak etme :)
çok geçmiş olsun canım.inş öle olur.şimdi daha da dikkatliyim

Back
X