Yardim acil Kahve rengi akinti gibi

Minemacar

Miaka
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
1.864
894
Merhaba arkdaslar ben 7 haziran adet oldum 10 haziran bitti normalde adetim erken bitmezdi az kanamam geldi normalde adetim 6 gun surerdi birde cok gelirdi bu ay öyle olmadi 4 gun surdu ama cok az az geldi adetim bitti 10 haziranda 12 haziranda kahve rengi akintiya benzer birsey geldi test aldim negatif cikti acaba yerlesmemi oluyor ?

adetınız tam sökulmemıs ıcerde adet zamanından kalan parcalar gelmıs bu yuzden kahverengı yanı gebelık oldugunu sanmıyorum yerleşme yumurtlamadan 6 7 gun sonra oluyor

Him yumurtalamayi nasil hesapliycam kahverengi olanlaridami sayicaz ?
adetın ılk gununu sayacaksınız duzenlı adet oluyorsanız 12 ile 16. gunler arası yumurtlama donemı olur en yuksek ıhtımal de 14. gunu olur 28 gunde bır adet oluyorsanız eger

bunun dısında kaç gunde bır adet olursanız o gunden 14 cıkarıyorsunuz ornegın 30 gunde bır adet oluyorsanız 30-14=16. gun yumurtlamıs oluyorsunuz 35 gunde bır adet oluyorsanız 35-14=21. gun yumurtlamıs oluyorsunuz

Merhaba arkdaslar ben 7 haziran adet oldum 10 haziran bitti normalde adetim erken bitmezdi az kanamam geldi normalde adetim 6 gun surerdi birde cok gelirdi bu ay öyle olmadi 4 gun surdu ama cok az az geldi adetim bitti 10 haziranda 12 haziranda kahve rengi akintiya benzer birsey geldi test aldim negatif cikti acaba yerlesmemi oluyor ?

Üşüttüysen yada bu ay içerisinde üzüntü stress falan yaptıysan da böyle olabiliyor

Anladim ama hala devam ediyor kahve rengi olan akinti
Doğum kontrol hapı falan kullanıyo musun? Hapını değiştirince, bırakınca yada yeni başlayınca vs de oluyor bir takım aksilikler. En iyisi bi doktora görünün nolursa nolmaz...

Doğum kontrol hapı falan kullanıyo musun? Hapını değiştirince, bırakınca yada yeni başlayınca vs de oluyor bir takım aksilikler. En iyisi bi doktora görünün nolursa nolmaz...
Hayir kullanmadim hic daha yeni gordum ama doktora gordukten sonra basladi zaten bu kahvrengi olay eger bi kac gun daha deavm ederse gidicem ztn belim fln asiri derecede agriyo

X