Çocuk Hastalıkları Yardım acilll

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Asy1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
11
0
1
37
Mrb.kızlar.benım 3 aylık kızımın doğduğundan beri bir yanağı tombul bir yanağı zayıf 4 dr.gittim geçer diyolar.böyle bişi yaşayan varmıı

Mrb.kızlar.benım 3 aylık kızımın doğduğundan beri bir yanağı tombul bir yanağı zayıf 4 dr.gittim geçer diyolar.böyle bişi yaşayan varmıı
doktor geçer dediyse geçer.. benim oğlumun da bacakları çarpık gibiydi büyüdükçe etlendikçe şekle girdi..

dişinde diş etinde mi problem var acep ??

3 ayına girecek daha .doğduğu gün farkettim .sanki bi yamukluk var ama çocuk doktorları anlamadı plastik cerrahi ye yolladı oda hiçbişey yok diyo ama var var var.

Alala kimse anlamıyosa siz anlıyosanız gözünüzde problem olmasın.foto koydanız gözlerini göstermeden bide biz baksak...

3 ayına girecek daha .doğduğu gün farkettim .sanki bi yamukluk var ama çocuk doktorları anlamadı plastik cerrahi ye yolladı oda hiçbişey yok diyo ama var var var.

..bana göre çok belli ama misafir falan gelince bakınca kimse anlamıyo dikkatli bakınca yamukluk olduğu anlaşılıyo

demek ki yok. vallahi tırstım bu durumdan. doktorlar, başkaları bi sıkıntı yok diyormuş. ısrarla var var deyip çocuğu hasta ilan etmeyin. yazık.

bi fotoğrafını koyun. gözlerini filan gizleyin eğer isterseniz.

Benim kuzenimin de bir yanagı diğerine göre şiştir. Çocukken çok doktora götürdüler ama yapısal bir durum. Bir sıkıntı yok denmişti. Ortadonti tedavide gördü (sebep yanak değildi gerçi)ama değişmedi.
Şimdi oğlu oldu 6-7 aylık dünyalar tatlısı paşamızın da bir yanağı babası gibi şiş.
Ne kuzenimde ne de bebişimizde sağlık sorunu da yok. görsellikte rahatsız edici bir şeyde yok. onlar bi tarafı şiş yanaklarıyla gayet yakısıklı ve sevimliler.

Bazı bebeklerin sırtüstü yatmaktan kafa arkası düzleşir bizimkisi de sol yanı düz yanakta etkileniyor görüntü olarak zayıf duruyo . Doktorlar biri var diyo biri geçer biri büyüyünce amaliyat la düzelir diyo.

Canim merhaba benimde oglum 3 aylik dizalti esit degil biri daha tombul ne yapacagiz bilmiyorum sen bir care buldin mu cok gecmis olsun cok üzülüyorum rabbim baska dert vermesin

Back
X