Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor geçer dediyse geçer.. benim oğlumun da bacakları çarpık gibiydi büyüdükçe etlendikçe şekle girdi..Mrb.kızlar.benım 3 aylık kızımın doğduğundan beri bir yanağı tombul bir yanağı zayıf 4 dr.gittim geçer diyolar.böyle bişi yaşayan varmıı
..ayağında da var alçı ile düzeldi şimdi ama yüz çok önemli geç kalınmış olur diye korkuyorumdoktor geçer dediyse geçer.. benim oğlumun da bacakları çarpık gibiydi büyüdükçe etlendikçe şekle girdi..
..bana göre çok belli ama misafir falan gelince bakınca kimse anlamıyo dikkatli bakınca yamukluk olduğu anlaşılıyoÇok bariz belli mi ??
3 ayına girecek daha .doğduğu gün farkettim .sanki bi yamukluk var ama çocuk doktorları anlamadı plastik cerrahi ye yolladı oda hiçbişey yok diyo ama var var var.
..bana göre çok belli ama misafir falan gelince bakınca kimse anlamıyo dikkatli bakınca yamukluk olduğu anlaşılıyo
doktor geçer dediyse geçer.. benim oğlumun da bacakları çarpık gibiydi büyüdükçe etlendikçe şekle girdi..