yardım.. Adana'da (bayan) Kadın doğum Uzmanı arıyorum... Lütfen paylaşalım..

Glorymoon

Prensesini bekliyor...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
398
1
96
Adana
Merhaba Kızlar.. zemuszemus
10 haftalık hamileyim... Adana'daki güzel annelerimiz kimlere gidiyorlar ve memnunlar mı cok merak ediyorum.. ve ben mümkünse bayan dr. tavsiyelerinizi bekliyorum..

ve bu arada BSK metropark Selen Sezginsoy'a gideniniz var mı?

seyhan başkent doç.ebru tarım. çok alakalı titiz bir doktor tavsiye ederim. selen hanımda iyidir mutlaka ama onun alanı infertilite.

konu başlığına bakınca yazmadan edemedim.dün tv de gördüm orada bir dr., bir ailenin bebekleri için sağlam demiş ama doğduktan sonra çocuk rahatsız çıkmış.ben size dememişmiydim bunu diye sonradan söylemiş.yavrum bebişte bir güzeldi.allahım esirgesin.aman dikkatli olun.
aslında her yerde olabilir böyle durumlar ama yine de irdelemekte fayda var.

selen hanıma gittim ben çok tatlı çok ilgili bir doktor.
uzmanlık alanı infertilite.ama hastalarının çoğu hamile.
teyzemde hamile ve selen hanıma gidiyor.çok detaycı bir doktor.tavsiye ederim.

hastaneden ve doktordan memnunuz fakat metroparkta şöyle bir sorun var.
biz selen hanımdan epidural normal doğum istedik.ancak doğum geceye denk gelirse narkoz veremeyiz dedi.
bu işlemi gece de yapan bir hastane vardır mutlaka.o nedenden dolayı gitmiyoruz artık metroparka.

hastaneden ve doktordan memnunuz fakat metroparkta şöyle bir sorun var.
biz selen hanımdan epidural normal doğum istedik.ancak doğum geceye denk gelirse narkoz veremeyiz dedi.
bu işlemi gece de yapan bir hastane vardır mutlaka.o nedenden dolayı gitmiyoruz artık metroparka.
Canım cok sağol cevabın için...

Gece neden narkoz veremiyorlarmış anlamadım onu..?

tatlım ben özel adanaya gidiyorum 22+5haftalık gebeyim dr füsun arar ben çok memnunum ki başka dr larla yapamıyorum şuan viranşehirdeyim buradada bi dr gidiyorum sürekli adanaya gidemiyorum buradaki dr da iyi ama füsun hanımın yerini tutmuyor hmm bi de yine özel adanada faruk bey var çok iyi bir dr o da annem gidiyor herşeyin hayırlısı olsun şimdiden allahım sağ salim rahatlıkla kurtarsın hepimizi:CüvCüv:

ben haftaya gidecem metroya selçuk gürbüze sana yazarım bende metroparka gidiyodum gece acili yok diye 8.ayımda:)) karar verdim

ben dogumumu adana hastanesınde cazip beye yaptırdım cok memnun kaldım bazı sorunlardan dolayı sezeryan oldum ama emın olun klasık sezeryan agrılarını verdıgı tavsıyelerle yawas atlattım .

ayrıca ortadogu hastanesınde fılız hnm ve selcuk gurbuz var benım onerebılecegım

sana bırsey daha soyleyeyım bende ılk basta kadın doktor ıstıyorum rahatsız olur cekınırım dıye ama gercekten bu ısı profesyonel olarak yapan erkek doktorlar emın ol bence

Özel Adana Hastanesi'nde Muzaffer Şengül'e gidiyor bir çok arkadaşım ve çok memnunlar... Bu aralar iki yakın arkadaşım hamile, bir defasında kontrole gittiklerinde ben de gittim, ilgili ve samimi bir doktor, hatta ben de bir kaç konu danıştım, biz de bebek sahibi olmayı düşünüyoruz bir kaç ay zarfında, ben de Muzaffer Bey'e gideceğim.
Filiz Kavi Seçen'e muayeneye gittim gebelik öncesi kontrol için, hamile ya da rahatsız olmadığım için belki de fazla ilgilenmedi benimle. Bir de muayene için çok bekledim, neredeyse iki saat kadar...

Back
X