- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence olma olasılığı varmı canım yarın olmam lazım regl benim deli gibi karın ağrım olurdu yok sadece sol kasigim cok ağrıyor yürüyemiyorum ve cok halsizimBi daha tekrarla bence ilk idrarla
Canım dün idrar testi verdim bakılsın diye doktor monurol yazdı bana enfeksiyon olabilir ondan gözükmüyor olabilir dedi belki bilginiz vardır bu ilaçtanBeklediğinden hayalet çizgikoyulaşmıştır Canım kan var net ögren
Çok teşekkür ederim peki enfeksiyon olduğu için görünmeme ihtimali varmı bilginiz varmiAynen gidip kan verin yada. Oladabilir olmayadabilir
Enfeksiyondan kaynaklı görünmeme olasılığı olabilirmiBilgim yok ama bu çizgi seni yanıltmasın beklemekten kaynaklı buharlaşma cızgisi olduğunu düşünüyorum
Zannetmiyorum kan testi isteyin doktordan ona göre kullanın ilacıÇok teşekkür ederim peki enfeksiyon olduğu için görünmeme ihtimali varmı bilginiz varmi
Zaten bana doktor verdi gebelikte sıkıntı olmaz kullan dedi ama başka ilaç vermicem ağrı kesici hic vermicem dedi riske atamam dedi doktor anlamıştır belkide idrar testimden değerler vardı dansite ph değeri gibiZannetmiyorum kan testi isteyin doktordan ona göre kullanın ilacı
Bunu ilk kez duyuyorum. Kendini yorma beni dinle bak kan ver cıkarÇok teşekkür ederim peki enfeksiyon olduğu için görünmeme ihtimali varmı bilginiz varmi
Benim akrabamın ilk 3 ay yok demişler biliyormusun enfeksiyondan meğersem 3 aylık hamileymisBunu ilk kez duyuyorum. Kendini yorma beni dinle bak kan ver cıkar
Sağlık ocağı cok geç çıkarıyorBunu ilk kez duyuyorum. Kendini yorma beni dinle bak kan ver cıkar
Bizde de olan var canım oyle enfeksiyon değilde cıkmamış testlerde falan. Allah tan umit kesilmez olur inşallah vardır senin de ama enfeksiyona dikkat et düşüğe sebep olur ayagını ayak bileklerini sıcak tut ılık suyla taharetlen soguk yerlere oturma.adet gecikti miBenim akrabamın ilk 3 ay yok demişler biliyormusun enfeksiyondan meğersem 3 aylık hamileymis
Yok 4 ekimBizde de olan var canım oyle enfeksiyon değilde cıkmamış testlerde falan. Allah tan umit kesilmez olur inşallah vardır senin de ama enfeksiyona dikkat et düşüğe sebep olur ayagını ayak bileklerini sıcak tut ılık suyla taharetlen soguk yerlere oturma.adet gecikti mi
çizgi hemn mi çıktı yoksa bir kaç sonra mıYok 4 ekim
bekletmemek gerek , yanıltıcı sonuç olabiliyor. İlk 10 dk da ne çıkarsa o . Bi de Erken gebelik testi alsaydın keşke adetine daha varmış ..Kızlar merhaba öncelikle araniza yeni katıldım Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. Dün gebelik testi yaptım ve hayalet çizgi meydana geldi. Çöpe atmadım bugün sabah baktim böyle bir çizgi oluşmuş nolursunuz yardımcı olun
Hemen çıkmadıçizgi hemn mi çıktı yoksa bir kaç sonra mı