Doğuma Hazırlık Yardım!!! Ankara'da 3 Boyutlu Ultrason

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım biz dr servet ünsal tıp merkezinde yaptırdık 4 boyutlu memnun kaldık çok ilgili davrandı yanlış hatırlamıyorsam ali bey di radyoloji uzmanı. bebeğin fotosunu verdiler bide çok güzel bir cd yaptı doktor. 100 tl di ücreti.

canım biz dr servet ünsal tıp merkezinde yaptırdık 4 boyutlu memnun kaldık çok ilgili davrandı yanlış hatırlamıyorsam ali bey di radyoloji uzmanı. bebeğin fotosunu verdiler bide çok güzel bir cd yaptı doktor. 100 tl di ücreti.

Merhaba canım. Hangi Servet Ünsal'a gittin? Demetevlerdekine mi? Bir de tahminen ne kadar sürdü usg?

Benim kendi doktorumda vardı. Her ay 3 boyulu ultroson ile muayene oldum ve 12.haftadan itibaren her gittiğim muayenede cd'miz vardı. Doktorum ızzet Şahin. Başak kadın sağlığı merkezi.

canım bende servet ünsal tıp merkezine gittim... 20 dk falan sürdü... memnun kaldık biz... cd falan verdiler.. 90 tl idi ücreti...

Çok teşekkür ederim bayanlar. Servet Ünsal'da yakın tarihte yer yokmuş. Tolga Ecemiş'e gittim. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

Back
X