Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkYardım!!! Ankara'da 3 Boyutlu Ultrason
canım biz dr servet ünsal tıp merkezinde yaptırdık 4 boyutlu memnun kaldık çok ilgili davrandı yanlış hatırlamıyorsam ali bey di radyoloji uzmanı. bebeğin fotosunu verdiler bide çok güzel bir cd yaptı doktor. 100 tl di ücreti.
canım biz dr servet ünsal tıp merkezinde yaptırdık 4 boyutlu memnun kaldık çok ilgili davrandı yanlış hatırlamıyorsam ali bey di radyoloji uzmanı. bebeğin fotosunu verdiler bide çok güzel bir cd yaptı doktor. 100 tl di ücreti.
Fiyatı çok iyiymiş aslında ama cd de istiyorum. İlerde de bakabileceğim, bebeğime gösterebileceğim bişey kalsın istiyorum. Çok mu şey istiyorum yaaaabilmiyorumkismile
Benim kendi doktorumda vardı. Her ay 3 boyulu ultroson ile muayene oldum ve 12.haftadan itibaren her gittiğim muayenede cd'miz vardı. Doktorum ızzet Şahin. Başak kadın sağlığı merkezi.