yardım! antalya da acil kadın doğum doktoru arıyorum tavsiye

ceycudi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
42
0
86
Burdur
2 doktor değiştirdim 4. aydayım biri anlaşmalı değildi çok memnundum aslında ama fiyat pahalı geldi, ikincisi beni rahatlatmadı memnun kalmadım, artık iyi ilgili bir doktora bağlanmak istiyorum lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum

ben de bu konuda konu açmıştım, henüz çok fazla cevap yok ama bir yandan eski forumlardan da araştırma yapıyorum. medical park hartanesinde Doç Dr Mehmet Murat İnal hakkında etkili tavsiyeler var. sadece bir kişi olumsuz yorum yapmış. bugün medical parkı arayıp sordum; bu doktorun muayene ücreti 80 liraymış. isterseniz bir de Mehmet Bey'i deneyin, karar sizin...

ama tecrübelerinizi bizimle de paylaşın

teşekür ederim ilgilendiğiniz için bende medical parka gitmeyi düşünüyorum donanımlı olması açısından daha kesin kararımı veremesem de. ben daha önce jinefemde havva hanıma gittim çok çok memnundum ama anlaşması yok doğum ücreti falan çok pahalı daha sonra vitalede sinan beye gittim onunda ilgisinden memnun kalmadım şu anda kararsızım önerinizi dikkate alıcam

bugün doktora gittim medical de doç.dr.m.murat inal çok iyi güler yüzlü ve bilgili her konuda içimizi rahatlatacak açıklamar yaptı doğum ücretleride normal geldi artık doğum doktorumu buldum :))

ben figen demire gidiyorum andevada normal 400 sezeryan 600 e yapıyor.ama bir iki aydır vitale hastanesine gidiyorum ali fuat beye.orada ücret 450 normal doğum sezeryan 750..

canım vitalede ilgi nasıl doğumdan sonra.güzel ilgileniyorlar mı?kararsızım ya andewada olcam ya witalede..
bılmıyorum bana mı denk geldı yoksa hep mı öyle...görevli hemşire de ebe de(gece de nöbete kalıyorlar) çok ilgiliydi.Halkla ilişkilerden de geliyorlar sen hastaneden çıkmadan konuşuyorsun,memnun kalıp kalmadığınla falan ilgileniyorlar yani.hangı andeva yı düşünüyorsunuz bılmıyorum ama topçularda doğum yapan bır tanıdık hıç memnun kalmadı.Ben odadan,temızlıkten vb.şeylerden de memnundum...Tabiki görevli herkesten de...Tek sorun hastane bıraz yoğun bazen randevu saatleri uzayabılıyor.

benim ablam uncalı meydan hastanesine dr orhan değirmenciye gidiyordu çok vicdanlı Hamburg üniversitesi mezunu bir doktor.doğuma girerken ablamın elini tutuyordu çok çok iyi bir doktor ben de Orhan beye başladım normal doğum 450 sezeryan 650 ama devamlı hasta olursanız bişiler yapıyolar.bu arada kızlar nerdensiniz?

teşekkürler canım cewabın için..ewet witale çok yoğun bu yüzden çok sıkılıyorum..randewu waktinde gidiyorum ama en az 3 saat bekliyorum.figen demir topçular andewada we yaşamda yapıyor sanırım.geçenlerde benim arkadaşımda andewada yaptı ilgiden memnun değil.zaten pek rağbet yok andewaya.ama napcamı şaşırdım..bakalım artık bi karar wermem lazım

yok valla ben hiç o kadar beklemedim,yarım saat bılemedın kırk dakıka o da dr. amelıyata falan gırerse acıl.Bir de nst çekilirken uğraştırıyordu ama doğumda öncelık sen oluyorsun.Bren hastaneye gırdıkten iki saat sonrada odamda kızımlaydım,ki ilk gidişte bir 45 dk falan serum takılıyor onu beklıyorsun.ikinci gunde evdeydim.

Arkadaşlar Olympos Hastanesinde iyi bir kadın hast. ve doğum doktoru var mı?

Evim konyaaltında. Medical Park uzak ama Ayhan Yılmaz öneriliyor ona gitmeliyim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…