Yardım Arkadaşlar...

Munis KADIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
132
166
18
26
Bu pazar eşimle yıl dönümümüz.
Bu aralar üst üste çok tartışmamız oldu.
Hatta eski konularıma bakarsanız bir ara ufak tefek şeylerin birleşimi sonucu boşanacak noktaya geldik.
Ne yapabilirim de bu yıl dönümü bize her şeyi unutturabilir acaba...
Hediye almayacağım, yani alacağım ama o günü hediye olarak vereceğim ona. O günü hiç unutmasın istiyorum..
Ne yapabilirim fikriniz var ise yardımcı olur musunuz?

Eşiniz daha çok nelerden hoşlanır bunlardan bahsederseniz .

Eşiniz daha çok nelerden hoşlanır bunlardan bahsederseniz .

Boğa burcu eşim.
Sakinliği çok sever (bende öyle)
Kalabalık ortamda yapamayız.
Yemek yemeye bayılır.
Tarihi yerlere aşık, resmen tarih öğretmeni, her yılda yaşamışcasına sular seller gibi bilir ne yaşandıysa.
Genelde sakin yapısı var, evde oturmayı da çok sever ama özel günlerde değil tabiki.

Boğa burcu eşim.
Sakinliği çok sever (bende öyle)
Kalabalık ortamda yapamayız.
Yemek yemeye bayılır.
Tarihi yerlere aşık, resmen tarih öğretmeni, her yılda yaşamışcasına sular seller gibi bilir ne yaşandıysa.
Genelde sakin yapısı var, evde oturmayı da çok sever ama özel günlerde değil tabiki.
Boğa ya yemek versen bile yeter 🤣🤣
Çok şık romantik bir Akşam yemeği hazırla kendinde çok şık olursun zaten yemeği yerken ikinizin ortak sevdiği bir parça eşlik edebilir ya da hoş bidon müziği sonra kalkıp dans falan edersiniz. 😍

Tekne kiralayıp tüm geceyi orada da geçirebilirsiniz çok havadan atıyor olabilirim ama bütçenizin ne durumda olduğunu bilmediğim için fikir veriyorum yani 😁

Bu pazar eşimle yıl dönümümüz.
Bu aralar üst üste çok tartışmamız oldu.
Hatta eski konularıma bakarsanız bir ara ufak tefek şeylerin birleşimi sonucu boşanacak noktaya geldik.
Ne yapabilirim de bu yıl dönümü bize her şeyi unutturabilir acaba...
Hediye almayacağım, yani alacağım ama o günü hediye olarak vereceğim ona. O günü hiç unutmasın istiyorum..
Ne yapabilirim fikriniz var ise yardımcı olur musunuz?
Benimde 31 inde yıl dönümüm bende bu konuyu açacaltım iyi olmuş açmanız bana da fikir olur.

Back
X