Yardım arkadaşlar

hasretali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
39
0
86
Bitlis
ARKADAŞLAR YA ADETİME 2GÜN KALDI GEBELİK TESTİ YAPTIM NEGETİF ÇIKTI BENİM GİBİ OLUP TA ADET GÜNÜ POZİTİF ÇIKANLAR VAR MI???MORALİM ÇOK BOZUK:a015::a015:

Arkadaşım idrar testleri genelde beklenen adet gününde belli olur diye duymuştum..

Hakkında hayırlısı neyse o olsun bekle bakalım biraz daha yada bugün kan testi yaptır ozaman kesin belli olur canım..

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım:CüvCüv:

arkadaşlar ne bu çocuk sevdası içimizde ya şuan neye kızıyorum biliyormusunuz keyfini bozmayıp korunmayan hamile kalıncada ay biz istemiyoruz diyip aldıran kadınlara acaba bu siteye girip bizim ne kadar acı çektiğimizi biliyolarmı biz anca birbirimizi anlarız benim yengem bile keyfine 3 tane çocuk aldı ama allah öyle bir cezalandırdıki iyide yaptı allahım ne olur bizim içimize su serp yardım et bana ve arkadaşlarıma meleklerimizi kucamıza almamıza ne olur ayy arkadaşlar sinirlerim bozuldu şu an ağlamaktan adetimden 25 gün geciktim ama yok yine yaa 7 yıl beklemek kolay olmadı

haklısın artuner allahım isteyenlere versin istemeynlere değil stresim artık mideme vurmaya başladı midem ağrıyo bulanıyo anlatamam

arkadaşlar ne bu çocuk sevdası içimizde ya şuan neye kızıyorum biliyormusunuz keyfini bozmayıp korunmayan hamile kalıncada ay biz istemiyoruz diyip aldıran kadınlara acaba bu siteye girip bizim ne kadar acı çektiğimizi biliyolarmı biz anca birbirimizi anlarız benim yengem bile keyfine 3 tane çocuk aldı ama allah öyle bir cezalandırdıki iyide yaptı allahım ne olur bizim içimize su serp yardım et bana ve arkadaşlarıma meleklerimizi kucamıza almamıza ne olur ayy arkadaşlar sinirlerim bozuldu şu an ağlamaktan adetimden 25 gün geciktim ama yok yine yaa 7 yıl beklemek kolay olmadı

Bende ok kiziyorum bunu yapanlara..gecen ay arkadasim da aldirdi cocugunu..korunuyormuydunuz dedim ..cevapi da 'napim unuttuk' dedi..oyle cok kizdim ki..
Allahim gonlumuze versin ..

tatlım bol bol allaha dua ediyorum hepimiz için ben çok geciktiğim halde hamileliğe yoramıyorum inşallah hepimiz birer anne adayıyızdır üzülme sende tamam

arkadaşlar bende 1tane aldırmıştım 5haftalık eşimle veli değildik o zaman öyle yapmam gerekiyordu 7aydırda olmuyo ben adet günüme 10kalana kadar rahatım ama adet günüm geldiğinde bende bi telaş acabalar başlıyo psikolijik olarak kendime tamamen ona veriyoryom daha çevremdekilerde benim gibi oluyo onlarıda panikliyorum

ARKADAŞLAR YA ADETİME 2GÜN KALDI GEBELİK TESTİ YAPTIM NEGETİF ÇIKTI BENİM GİBİ OLUP TA ADET GÜNÜ POZİTİF ÇIKANLAR VAR MI???MORALİM ÇOK BOZUK:a015::a015:

canım ben kızıma hamileyken 2 gün önce idrar testi negatif çıkmıştı adetim 1 gün ge çince ise batağı belirgin bir şekilde pozitif çıktı hemde hemen çift çizgi oluşmuştu,darısı başına,hayırlısıyla inşanllah,sevgilera.s.

canım morelını yuksek tut bende aranıza yenı katıldım benım reglıden 10 gun gecmesıne ragmen ıdrar negatıf cıktı kanada cesaret edemıyorum ama sunu ıyı dınleyın arkadaskar benım bı komsum war 2 ay reglı olmadı kanda ıdrarda hep negatıf cıktı sonunda ultrasonda baktı doktorlar bıde ne gorsek ıyı tatlımı tatlı bir bebiş sağa sola kacıyo:))

canım morelını yuksek tut bende aranıza yenı katıldım benım reglıden 10 gun gecmesıne ragmen ıdrar negatıf cıktı kanada cesaret edemıyorum ama sunu ıyı dınleyın arkadaskar benım bı komsum war 2 ay reglı olmadı kanda ıdrarda hep negatıf cıktı sonunda ultrasonda baktı doktorlar bıde ne gorsek ıyı tatlımı tatlı bir bebiş sağa sola kacıyo:))

Back
X