canım genelde satla uymuyor zaten bazen önden bazen geriden gelebiliyor bende de 3-4 gün oynuyor dr. bişi sölemedi geç döllenme olmuştur büyük ihtimalle ve ultrasona göre 6+3 günlükse duyulmaz canım çünkü ben 7+1 ken gittiğimde dr. çok az dinletti saniyelik yani küçük olduğu için net olmaz dedi ve ben dinlemek istemiştim bana gördün ya bebeği işte tamamdır demişti.umarım yardımcı olabilmişimdir.inşallah 1 hafta sonra gümbür gümbür duyarsın meleğinin kalp atışlarını.
canım bak bende bir yıl içinde iki bebğimide kaybettim.. ikisininde 8. haftada kalbi durdu.. ilkini ila. yardımıyla düşük yaptım... ikinciside aynı olunca bu sefer kürtaj yapmak istediler bebeğe genetik test yapmak için... test sonucunda hiç bir şey çıkmayınca doktorum bana ve eşimede genetik test yaptırmayı önerdi... bunların içinde sadece bana yapılan bir de kanama pıhtılaşma testi vardı... onun sonucunu aldık... kalıtımsal kanama pıhtılaşma hastası olduğumu öğrendim... bu hastalık aslında benim normal yaşantımı etkilemiyormuş.. ama hamile kalınca bebeğin kalp atışları bir süre sonra durabiliyormuş... tedaviside çok basit hamilelik boyunca heparin iğnesi vuruluyosun... neyse demek istediğim inşallah kötü bir şey yoktur... hatta görürsün bak bir şey çıkmayacak ama genede herşeye hazırlıklı ol... bizler güçlü olmak zorundayız unutma... eğer bu hamileliğinde aynı şekilde sonuçlanırsa bence hemen genetik tahlil yaptır.. umarım herşey yolunda gider ve bebeğini kucağına almak nasip olur... sevgiler..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/223220-gebelik-kesesi-2-hafta-geride-olan-var-mi.html
cnm bende yaklaşık 2ay önce böyle bir konu açmıştım inşallah sonu benim gibi olmaz cnm hakkında hayırlısı..
okudum cnm senin açtığın foruumu. ama orda olumlu şeyler yaşayanda wardı inş ben onlardan olurum çok üzülüyorumsenağlama
kesinlikle cnm temennimm bu yönde allahım inşallahh sana kalp atışını duyurmayı nasip etsinn.. banada bir daha yaşatmasınn .. sen dua et cnm .. ne zaman kontrolün? herkesin ki bir olcak değil tabiki sen bana bakma cnm bu sadece benim yaşadığım ..kısmet işte.
son adet tarihime göre 8+3 günlük hamileyim. az önce doktordan geldim. kalp atışı alamadı. ultrasondada bebek 6+3 haftalık gibiymiş. kese ve yolk sac kesesi normal dedi bir hafta sonra tekrar çağırdı. aranızda böyle bişey yaşayan war mı? yani son adet tarihiyle doktorun belirttiği tarih aynı olmayan yada 8. haftadan sonra kalp atışı alan war mı nolur bana biligi werin.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?