- 29 Nisan 2015
- 183
- 77
- 98
Merhaba. Nasipse 4,5 aya kadar bebeğimiz gelmiş olacak. Yalnız eşim çalıştığı ve iyi bir gelirimiz olmadığı için şimdiden uygun bulabildiğimiz sitelerden farklı numaralarda bebek bezi alıyoruz. İlk anneliğim olacağı için internette bir araştırma yaptım. Sorum şöyle ki bir bebek 1-2-3 numara bezlerden kaç adet kullanarak farklı numaraya geçiyorlar. Bu araştırmada gördüm ki cevaplar 1 numaradan 2 paket aldım vs. Tamam aldın da müslüman bu paket adetleri değişen bir durum
he bu arada stok yapmayın şeklindeki yorumlarıda çok görüyorum. Sadece merak ettiğim dediğim gibi 1-2 ve 3 numara bezlerde kullanım adeti. Ciddiyetle cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden
Not: lütfen şimdiden stok yapmayın şeklinde fikir vermeyin. Fazla olur veya pişik yaparsa kalanını satacağım. Lütfen fikri olan numara bazlı kullanım adeti paylaşsın. Aşağı yukarı.

Not: lütfen şimdiden stok yapmayın şeklinde fikir vermeyin. Fazla olur veya pişik yaparsa kalanını satacağım. Lütfen fikri olan numara bazlı kullanım adeti paylaşsın. Aşağı yukarı.
Son düzenleme: