Saç Rengi ve Saç Boyama yardım bekliyorum ..!

chatLq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
101
0
slm kızlar içinden çııkamadığım bi durum var ben uzun bi süre saçlarımı hint kınası yaktım daha sonra byük bi hata yapıp o saçı bakıra döndürmk istedim ve açtırdım tabi yandı ve kısa kestirmek zorunda kaldm dipten uzayan kendi saçlarım bakır oldu faln uçlar nekdr kestirsemde anca kızıla kadr açılabildi yaklaşık 3aydır akıtmaya çalıştım işte son hali bu şimdi bu saçtan kurtutlup kumral yada kahve boyamk istiyorum artık kimySAL açıcılar kullanmam imkansz nasıl olck bu iş anlamıyorum saçmda oolmayn renk yok çok kötü bi görüntü oluştu bayrama kadr boyamk istiyorum siz ne önerirsinz ?
 

Eklentiler

  • $IMG0179A.JPG
    $IMG0179A.JPG
    49,8 KB · Görüntüleme: 54
valla canım fotoda saçının rengi o kadar canlı ve güzel çıkmış ki.. flaştan çok parlamadıyda buradaki kızların yapmaya çalıştığı irlanda kızılına benzemiş rengi. saçlarını uzun süre koyu kullanmalı ve kesinlikle açtırmamalısın. eski kalitesine ulaşana kadar da sana tavsiyem kestane veya koyu kumral olur. ilk boyadığında gözüne koyu gelebilir. ama zamanla alttan bu bakırlık çıkar. tekrar boyarsın koyuya. en azından toparlanana kadar öyle açık kumral veya açık tonlar deneme sakın. öptüm..
 
vallahi ben beğendim resimdeki saçını :1rolleyes: ama böle kullanamıosan koyu kumra falan kapatabilir bu rengi ama alttan çıkar tabii aktıkça tekrar boyamalısın,açık renkler hiç bi işe yaramaz yapma,bence koyu küllü veya normal koyu kumraal falan yapmalısın canım..
 
saolun kızlar flaşın fazla etkisi yok saçm baya bi turuncu ama uçalrında koyuluklar var arada sarılıklar var dipten kendi siyh saçm çıkıyo buda tabi can sıkılıyo artık bakçz bişiler ama kumrl tonları denemk istiyorum ama açık tonları tutmaz demşsinz haklı olark aktıkça bakır çıkıck off ya neyapçağımı şaşırdm valla
 
X