- 14 Kasım 2016
- 42
- 34
- 3
- Konu Sahibi Samy Cherry
Merhaba siteye yeni üyeyim. Kaç aydır işin içinden çıkamadığım bir sorunum var. 3 senelik evliyim. İki aylık bir bebeğimiz var. Doğma büyüme Almanyalıyım. Eşimle Türkiyede tanıştık ve evlenip Türkiyeye taşındım. Herşey başta çok güzeldi. Eşimle çok iyi anlaşıyorduk. Fakat hamile kaldıktan sonra kocam biraz biraz değişmeye başladı. Maddi durumumuz iyi olmasına rağmen her defasında şundan tasarruf edelim, yok onu alma falan gibi davranışları başladı. Bundan ötürü ara ara tartışmalar oluyordu. Daha söyleyemeyeceğim bir kaç hatası daha oldu ama affettirdi kendini. Doğumum yurtdışında oldu. Çok şükür bebeğimiz doğdu. Türkiye ye geri döndüğümde karşımda çok ilgisiz bir koca buldum. Çocuğun birşeye ihtiyacı var mı, sen nasılsın doğumun iyi geçti mi gibi sorular ilgi beklerken biraz soğuktu. En son alışverişe çıktığımızda beraber çocuğun ihtiyaçları alınacaktı sırf farklı markalar istedim diye bana bir hafta küstü! Daha öncede oldu. Üstelik bir ton laf yedim. Barışmak için hiç çaba göstermedi. Özür dilemedi gönlümü almadı. Ve ben çok kırıldım ona. Ne bana ne çocuğuna hiçbir ilgi göstermedi. Şunu belirtmek istiryorum sorun sadece almak değil yukarıda da belirttiğim gibi. Bende bebeğimi alıp geri döndüm ve boşanmayı düşünüyorum. Herseferinde bana sözler veriyor ama tutmuyor. Dediklerimi yapmıyor. Verdiğim emeğin karşılığını alamıyorum ondan. Artık beni sevmediğini düşünüyorum ve ben ona çok iyi bir eş oldum. Geride dönmek istemiyorum soğudum.
Ne yapmalıyım? Boşanmalımıyım? Eğer boşanırsam kızımın velayetini ben alırmıyım? Benimle benzer durumda olan varmı? Fikir alışverişine ihtiyacım var..
Ne yapmalıyım? Boşanmalımıyım? Eğer boşanırsam kızımın velayetini ben alırmıyım? Benimle benzer durumda olan varmı? Fikir alışverişine ihtiyacım var..

Son düzenleme: