Örgü ( Yardım ) Bu modeli nasıl yapacağım ?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Emadra

Hünkarının Sultanı :)
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
1.419
0
66
Yalova
Merhaba kızlar bana çok acil olarak bu resimde görülen hırkanın kol kesiminin nasıl yapacağını bileniniz varsa anlatabilir mi ? :14:
Modeli çok beğendim ipte aldım kendime yapmak istiyorum modeli falan çıkartabildim fakat kol kesiminin nasıl olacağını kestiremedim fikirlerinizi bekliyorum.
:44:

Model dikdörgen şeklinde örülüyor omuzlara gelince ise kol çıkıyor fakat nasıl çıkıyor. :84:

$hoby.webp

Son düzenleme:
keske orgunun tamamnı gorsek sac orgusu anlatılırda bu skeıl buyuk ıhtımalle arkadan dıkıslı fılan olabılır yanı ıkı ayrı dıkdortgenı dıkmıs gıbı zor bı ornek

Merhaba kızlar bana çok acil olarak bu resimde görülen hırkanın kol kesiminin nasıl yapacağını bileniniz varsa anlatabilir mi ? :14:
Modeli çok beğendim ipte aldım kendime yapmak istiyorum modeli falan çıkartabildim fakat kol kesiminin nasıl olacağını kestiremedim fikirlerinizi bekliyorum.
:44:

Model dikdörgen şeklinde örülüyor omuzlara gelince ise kol çıkıyor fakat nasıl çıkıyor. :84:

Eki Görüntüle 256807

ya harıkaaaaaaaaaaaa nasıl yaptın bende ıstyorum :((((((((( ters ve harosa bılıyorum ama o kadar yanı nasıl yaptın nolur anlatttttttttt :(((????

Back
X