Yardım!! Çabuk süt yapan tavsiyelere ihtiyacım var

dceymelikem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
141
4
48
Ankara
kızlar 11 günlük bir bebeğim var hafif sarılığı olduğu için 2 saate bir emzir dedi doktor sürekli emziriyorum dün gecede hiç durmadı habire emdi kustu kusunca acıktı yine meme istedi göğsümün birinide alamıyor onu sağıyorum tek göğüs te bi gecede yumuşadı acil hemen göğsümü ne sütle doldurur yardım lütfen

Canim oncelikle allah bagislasin acil sifalar ins...
Tatli seyler ye sonra rezene cayi ic ve bol bol bulgurlu seyler ye nasil sutun gelecegine inanamazsin bulgur acayip sut yapiyor benim resmen ustum basim sirilsillam oluyordu

Hayirlisi olsun canim benden tekntacsiye bol bol su ic hosaf ic. Ben kizimi 2 sene cok sukur emzirdim biraksam hala emerdi sut zaten sudan olusuyor

Hayırlı olsun bebeğin. Tatlı falan yemek süt yapmaz onlar hurafe. Tatlı yedikten sonra su içme isteğin artacağı için süt olur. Süt yapan ilk şey bol su içmek. Ben oğlumu 2.5 yaşına yakın emzirdim. Bol su iç iyi gelir

Hayirlisi olsun canim benden tekntacsiye bol bol su ic hosaf ic. Ben kizimi 2 sene cok sukur emzirdim biraksam hala emerdi sut zaten sudan olusuyor

zaten bebişle uğraşmaktan yemek yemeye vakit bulamıyorum ama suyu severim bolca içiyorum işe yarıyosa oh valla:) saol canım

aynen bolca içiyorum canım bol bol sütümde olur inş.:) teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…